Eurovision 2022: Οι αλλαγές που ζήτησε η ελληνική αποστολή για την εμφάνιση της Amanda

Πολύ θετικές οι πρώτες εντυπώσεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Eurovision 2022: Οι αλλαγές που ζήτησε η ελληνική αποστολή για την εμφάνιση της Amanda

Την πρώτη της πρόβα για τον μεγάλο ημιτελικό της Eurovision 2022 πραγματοποίησε η Αμάντα Γεωργιάδη με το κομμάτι Die Together, αφήνοντας πολύ θετικές εντυπώσεις (δείτε εδώ σε τι θέσει τι θέλουν οι στοιχηματικές εταιρείες).

Η εκπομπή Super Κατερίνα, κατάφερε να εξασφαλίσει ένα βίντεο από την πρόβα της Αμάντα στο Τορίνο και μάλιστα αποκάλυψε και ποιες είναι οι αλλαγές που ζήτησε από τους διοργανωτές η ελληνική αποστολή.

Τι θέλουν να αλλάξουν στην εμφάνιση της Αμάντας για τη Eurovision

Χαρακτηριστικά η εκπομπή ανέφερε πως οι άνθρωποι της ελληνικής αποστολής, ζήτησαν περισσότερα κοντινά πλάνα στα μάτια της τραγουδίστριας, καθώς θα παίξουν μεγάλο ρόλο στο οπτικό αποτέλεσμα, αλλά και καλύτερη εναλλαγή των πλάνων, σύμφωνα με τον ρυθμό.

Επιπλέον, έγινε αίτημα για διόρθωση του φωτισμού και των σκιών, πίσω από την Αμάντα.

Οι δηλώσεις του Φωκά Ευαγγελινού για την ελληνική συμμετοχή

Στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Παρασκευής 29/4 ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο οποίος και φέτος θα επιμεληθεί τη σκηνική παρουσία της συμμετοχής της Ελλάδας στην Eurovision στην Ιταλία.

Ο χορογράφος αποκάλυψε μεταξύ άλλων και το πως διαμορφωθεί σκηνικά το τραγούδι Die Together, το οποίο θα ερμηνεύσει η ταλαντούχα Αμάντα Γεωργιάδη.«Στη σκηνή θα είναι μόνη της. Σαν αποτύπωμα σκηνικό έχω στο μυαλό μου τρεις λέξεις: την απουσία γιατί είναι χωρισμός, τη φθορά που έχει μια σχέση και τη στενοχώρια που φέρνει ένας χωρισμός. Νομίζω πως θα τα αποτυπώσω σωστά και θα είναι κάτι πολύ όμορφο και τρυφερό γιατί το κομμάτι είναι έτσι.

Εύρημα δεν υπάρχει, υπάρχει μια εικαστική παρέμβαση. Το ρούχο θα είναι της Σήλιας Κριθαριώτη. Είναι πάρα πολύ όμορφο και δωρικό. Η αρχή είναι ότι μέσα από τα μάτια της Αμάντας βλέπουμε τα πάντα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Φωκάς Ευαγγελινός.