«Έχω βιώσει από άνδρες και γυναίκες...» - Ο Δημήτρης Κουρούμπαλης μιλά για το εργασιακό bullying

Μίλησε και για την κόρη του

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Έχω βιώσει από άνδρες και γυναίκες...» - Ο Δημήτρης Κουρούμπαλης μιλά για το εργασιακό bullying

Το μεσημέρι της Δευτέρας 1/5, ο ταλαντούχος και πολύ αγαπητός στο κοινό ηθοποιός, Δημήτρης Κουρούμπαλης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μίλησε κυριολεκτικά για τα πάντα. Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, για το εργασιακό bullying που αποτελεί κύριο θέμα των συζητήσεων όλων πλέον, αλλά και τον ανταγωνισμό που έχει βιώσει.

Η οικογένεια του αλλά και οι δυσκολίες στο χώρο

«Με την γυναίκα μου συνεργαζόμαστε χρόνια, είναι ένα εκρηκτικό μείγμα. Την ξαφνική αναγνωσιμότητα την αντιμετώπισα πολύ κουλ, κατάλαβα ότι την κάνει το μέσο και όχι εγώ. Γύρναγα από ένα ταξίδι χωρίς χρήματα και ένας λέει “εσείς δεν είστε;” μου έβγαλαν καμπίνα, μου κέρασαν το δείπνο. Εγώ είμαι πιο μετρημένος και στη ζωή μου δεν είμαι τόσο εξωστρεφής», είπε αρχικά ο Δημήτρης Κουρούμπαλης.

«Έχω δεχθεί εργασιακό bullying και έχω ζοριστεί πολύ. Έχω βιώσει πολύ ανταγωνισμό, από άνδρες και γυναίκες, είμαι ανταγωνιστικός κι εγώ και το εμπνέω».

Κλείνοντας, ο Δημήτρης Κουρούμπαλης μίλησε για την κόρη του: «Η κόρη μου είναι 4 ετών. Ο ρόλος του πάτερα με έκανε να εκτιμώ τα όρια».

«Μου πρότειναν να πάω στο Survivor»

Στην κάμερα της εκπομπής Love it μίλησε την Δευτέρα 11/4 ο ηθοποιός Δημήτρης Κουρούμπαλης και αναφέρθηκε στην απουσία του από την τηλεόραση τα τελευταία χρόνια, το δική του εμπειρία με κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάματος, αλλά και την πιθανότητα συμμετοχής του στο Survivor.

Ο ίδιος εξήγησε πως η τηλεόραση δεν του λείπει ιδιαίτερα, καθώς ασχολείται με διάφορα πράγματα σε αυτή τη φάση της ζωής του μιλώντας για θέατρο, αν και στο παρελθόν έχει μιλήσει για τα αρνητικά αυτού, ενώ αν και το Survivor προσφέρει ένα μεγάλο κίνητρο για να συμμετέχει κανείς είναι κάτι που δεν θα μπορούσε να κάνει ποτέ.

«Έχω 2 χρόνια να κάνω τηλεόραση αλλά δεν ζήλεψα γιατί κάνω άλλα πράγματα», ανέφερε ο ηθοποιός.

«Αυτό είναι ένα “όχι” που είπα. Μου πρότειναν να πάω στο πρώτο Survivor. Α πα πα. Να με βλέπει μία κάμερα να είμαι ο εαυτός μου; Είναι δουλειά μου να το κάνω και στη ζωή μου; Αλλιώς θα το κανα. Το Survivor έχει μια πολύ αξιοπρεπή οικονομική αμοιβή. Πολύ αξιοπρεπή. Φαντάζομαι ότι αυτό είναι πολύ ισχυρό κίνητρο. Από την άλλη είναι το φαν του παιχνιδιού, το ανταγωνιστικό. Είναι κάτι ιδιαίτερο. Ένας άνθρωπος στη ζωή του δεν θα το έκανε εύκολα», συμπλήρωσε έπειτα.

Όσον αφορά το MeToo, είπε: «Δεν σημαίνει ότι επειδή ο άλλος μου δίνει δουλειά μπορεί να μου μιλήσει όπως θέλει. Έχω διαπληκτιστεί πάνω στη δουλειά, μου έχουν μιλήσει άσχημα και είπα δεν θέλω να ξανασυνεργαστώ. Μίλησα, είπα ότι είναι απαράδεκτο».