«Μίλησα με τη Σταματίνα, κινήθηκε νομικά!» - Λεβεντογιάννης και Σταματάκου για το περιστατικό στην Αιδηψό

Σοκαρισμένη και η ιδιοκτήτρια της ψαροταβέρνας

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Μίλησα με τη Σταματίνα, κινήθηκε νομικά!» - Λεβεντογιάννης και Σταματάκου για το περιστατικό στην Αιδηψό

Σάλος έχει προκληθεί στο πανελλήνιο μετά το περιστατικό που συνέβη στην Αιδηψό. Ο ηθοποιός Μιχάλης Λεβεντογιάννης, που είναι αρκετά ευαισθητοποιημένος σε ό,τι έχει να κάνει με τα ζώα, ήταν ο άνθρωπος που έστειλε μήνυμα στην Σταματίνα Σταματάκου, η οποία ανέδειξε το θέμα της κακοποίησης της γάτας σε ταβέρνα στην Αιδηψό.

Είδα ότι αρκετοί κινήθηκαν νομικά

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στο T-live και ανέφερε «Αυτό το βίντεο μου το έστειλε ένας γνωστός μου στο Instagram. Μίλησα με τη Σταματίνα, κι εκείνη κινήθηκε νομικά και πήρε τη Δίωξη κατευθείαν. Και σήμερα που σηκώθηκα, είδα ότι είχαν κινηθεί νομικά και οι οργανώσεις Dog Voice και A Little Shelter».

Σοκαρισμένη όμως δηλώνει και η ιδιοκτήτρια της ψαροταβέρνας, στην οποία εκτυλίχθηκε το περιστατικό. «Το είδαμε κι εμείς από το διαδίκτυο και φυσικά αυτή η εικόνα μας σοκάρει. Αυτές οι δύο γατούλες είναι δικές μας. Υπάρχουν κι άλλες που έρχονται γύρω γύρω. Υπάρχει κι άλλη ταβέρνα δίπλα και μυρίζουν φαγητά και έρχονται. Υπάρχει κόσμος ευτυχώς που τα αγαπάει, δεν ενοχλούν».

Στο T-live μίλησε και η δημοσιογράφος και διευθύντρια της οργάνωσης Zero Stray Project Σταματίνα Σταματάκου που ανέβασε το αποτροπιαστικό βίντεο που προκάλεσε την παρέμβαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου.

«Σιγά που το σκοτώσαμε...» - Προκλητική η απάντηση του άνδρα που κλώτσησε τη γάτα

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει ένα βίντεο από την Αιδηψό που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες και δείχνει έναν νεαρό να κλωτσάει στη θάλασσα ένα γατάκι, αφού το έχει δελεάσει με φαγητό.

O ίδιος φαίνεται να «ζητά και τα ρέστα» μέσα από το τελευταίο βίντεο που ανάρτησε στο οποίο απεικονίζεται ο ίδιος και ξεσπά για την έκταση που έχει πάρει το στιγμιότυπο με τον ίδιο να κλωτσάει γατάκι αφού πρώτα του κερδίζει την εμπιστοσύνη δελεάζοντας το με φαγητό.

«Σιγά που σκοτώσαμε το γατί ρε μ@@@», λέει μεταξύ άλλων ο άντρας που κακοποίησε τη γάτα στην ψαροταβέρνα ζητώντας παράλληλα συγγνώμη για την πράξη του.

«Ένα συγγνώμη για αυτό που έγινε χθες. Είχαμε πιει πέντε μπύρες παραπάνω. Κάναμε μια μ@@@ σε λογικά επίπεδα. Δεν πήγαμε να κάνουμε χοντρή μ@@@. Δεν κλοτσήσαμε, σπρώξαμε το γατί και έπεσε στους είκοσι πόντους στην παραλία», είπε σε κάποια από το βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram δημοσιεύοντας παράλληλα φωτογραφίες με ζώα σε μία προσπάθεια να πείσει ότι είναι φιλόζωος και όχι κακοποιητής ζώων όπως παρουσιάζεται στο βίντεο που ο ίδιος δημοσίευσε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.