Μελίνα Ασλανίδου: Ξανά έφτιαξε τη ζωή του ο Βασίλης Μουντάκης! Αυτή είναι η νέα του σύντροφος

Μελαχρινή κούκλα, ενώ την έχουμε δει και στην τηλεόραση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μελίνα Ασλανίδου: Ξανά έφτιαξε τη ζωή του ο Βασίλης Μουντάκης! Αυτή είναι η νέα του σύντροφος

Τον Δεκέμβριο του 2020 έγινε γνωστός ο χωρισμός της Μελίνας Ασλανίδου και του Βασίλη Μουντάκη. Μπορεί να ήταν ένα από τα πιο γλυκά ζευγάρια της ελληνικής showbiz και πολλοί να έλεγαν πως θα κάνουν το επόμενο μεγάλο βήμα στη σχέση τους, ωστόσο, το οριστικό τέλος έσκασε σαν "βόμβα".

Γνωρίστηκαν σε επαγγελματικά πλαίσια, όταν εκείνος ανέλαβε το hair look της, καθώς είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στον τόπο καταγωγής του, τα Χανιά. Ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος και η σχέση τους κράτησε τρία χρόνια ενώ έμεναν μαζί στην Κρήτη (δείτε το σπίτι που έμεναν).

Να σημειωθεί πως το ζευγάρι πριν αποφασίσει να χωρίσει οριστικά, είχε χωρίσει ξανά ωστόσο είχαν αποφασίσει να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία στη σχέση τους αφού ο έρωτας τους ήταν δυνατός.

Η νέα σχέση του Βασίλη Μουντάκη

Περίπου δυο χρόνια μετά το χωρισμό τους, ο Βασίλης Μουντάκης φαίνεται πως έχει προχωρήσει τη ζωή του και είναι πάλι ερωτευμένος. Σύμφωνα με δημοσίευμα και φωτογραφίες ο hairstylist διατηρεί δεσμό με επιχειρηματία που μένει στην Κρήτη.

Βασίλης Μουντάκης νέα σύντροφος

Συγκεκριμένα, η σύντροφος του, Ειρήνη Βούγιου είναι ιδιοκτήτρια εταιρείας ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων, ενώ την έχουμε δει και στην τηλεόραση. Έχει κάνει ένα μικρό πέρασμα από την σειρά του MEGA, Κομάντα και δράκοι όπως επίσης έχει συμμετάσχει και στο Deal.

Βασίλης Μουντάκης σύντροφος

Η ανανεωμένη εμφάνιση της Μελίνας Ασλανίδου

Η Μελίνα Ασλανίδου το τελευταίο διάστημα έχει αλλάξει κατά πολύ την εμφάνιση της και τα αποτελέσματα είναι απίστευτα. Πάντα διατηρούσε ένα καλλίγραμμο κορμί, ωστόσο, πλέον έχει αδυνατίσει πολύ κάνοντας γυμναστική και σωστή διατροφή - δείτε αρετουσάριστη φωτογραφία της με σορτσάκι.

Μάλιστα, το πόσο έχε αδυνατίσει αποδεικνύει και μια φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πριν από μερικές ώρες, από τις Πασχαλινές της διακοπές.

Η Μελίνα Ασλανίδου πόζαρε με κοντό ροζ μπλουζάκι και τζιν φούστα και τράβηξε τα καλύτερα σχόλια από τους διαδικτυακούς της φίλους.