''Έσπασε'' στον αέρα του Mega Καλημέρα η Δημητρακοπούλου - Ο θάνατος που τη συγκλόνισε

«Δεν του άξιζε να χάνει την αξιοπρέπειά του...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
''Έσπασε'' στον αέρα του Mega Καλημέρα η Δημητρακοπούλου - Ο θάνατος που τη συγκλόνισε

Η Αγγελική Δημητρακοπούλου μίλησε την κάμερα του Mega Kαλημέρα την Τρίτη 3/5 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο επάγγελμα που ακολουθεί σήμερα, στη σχέση με τις κόρες της αλλά και στον θάνατο από το οικογενειακό της περιβάλλον που τη συγκλόνισε.

Με δάκρυα στα μάτια μίλησε η ηθοποιός όταν χρειάστηκε να θυμηθεί τον μπαμπά της, ο οποίος δε βρίσκεται πια στη ζωή και μάλιστα έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊο. Με τρεμάμενη φωνή έδειξε για άλλη μια φορά, μιας και όταν μιλάει για εκείνον καταρρέει, πως είχαν μια πολύ δεμένη σχέση και πως τελικά ο covid ήρθε στη ζωή τους να τον σώσει από το σκληρό πρόσωπο της άνοιας με το οποίο πάλευε.

Η συγκίνηση της Αγγελικής Δημητρακοπούλου για τον θάνατο του πατέρα της

«Έχασα τον πατέρα μου από κορωνοϊό, εγώ θα πω ότι ο κορωνοϊός τον έσωσε, είχε άνοια. Δεν του άξιζε να χάνει την αξιοπρέπειά του. Παράλληλα, η μητέρα μου ήταν με καρκίνο και ο μπαμπάς μου με κορωνοϊό.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αφρική. Έχουμε έντονες μνήμες από Πάσχα στο δάσος και να περνάνε αγέλες με λιοντάρια και βουβάλια. Από την Αφρική φέραμε στην Ελλάδα και την νταντά μου, ήταν σα μαμά μου. Στη Λέρο όταν κατέβηκε δεν είχαν δει ποτέ μαύρη γυναίκα».

Λίγα λόγια για την ηθοποιό

Είναι από τις ηθοποιούς που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε το 1996 σε ένα από τα πιο πετυχημένα σήριαλ της ελληνικής τηλεόρασης, το “Λόγω τιμής” της Μιρέλας Παπαοικονόμου, με συμπρωταγωνιστές της τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη τον Άλκη Κούρκουλο, τη Βίκυ Βολιώτη, τον Άρη Πυρπασόπουλο, την Χριστίνα Αλεξανιάν. Μετά συνέχισε για αρκετά χρόνια να υπηρετεί την υποκριτική μέχρι που το 2005 αποφάσισε να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και να ζήσει μια νέα ζωή!

Αγγελική Δημητρακοπούλου

Η Αγγελική Δημητρακοπούλου, απέκτησε δυο υπέροχα κόρες και έγινε σχεδιάστρια μόδας! Μαζί με τον σύζυγό της Ορέστη Καμπερίδης αποφάσισαν να δημιουργήσουν όμορφα ρούχα και αξεσουάρ για τις γυναίκες και έχουν εδώ και χρόνια τη δική τους εταιρεία ρούχων με το ευρηματικό όνομα “Mummy’s boyfriend”!