Eurovision 2022: «Είναι δύσκολα τα πράγματα φέτος με την Αμάντα» - Η αποκάλυψη από τον Φωκά Ευαγγελινό

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Eurovision 2022: «Είναι δύσκολα τα πράγματα φέτος με την Αμάντα» - Η αποκάλυψη από τον Φωκά Ευαγγελινό

Το πρωί της Τρίτης 3/5, o Φωκάς Ευαγγελινός μίλησε στην «Super Κατερίνα» για το φετινό στοίχημα στην Eurovision, στην εμφάνιση της Αμάντα Γεωργιάδη αλλά και στην επιστροφή του στα τηλεοπτικά δρώμενα και τη συνεργασία του με τον Νίκο Κοκλώνη. (Δείτε εδώ ποια θέση δίνουν οι στοιχηματικές σε Ελλάδα και Κύπρο)

Που θα επικεντρωθεί ο Φωκάς Ευαγγελινός στην φετινή Eurovision

«Είχα αποκλείσει την τηλεόραση. Έκανα αυτό που έκανα με την Ρούλα που περάσαμε πολύ όμορφα, θέατρο, μεγάλα events και πολλά πολλά ακόμα. Κάποια στιγμή έκλεισε αυτός ο κύκλος της τηλεόρασης. Έβλεπα τον Νίκο Κοκλώνη στην τηλεόραση και μου άρεσε αυτό που έβλεπα, έβλεπα μια χαρά και μου έφερνε μια θύμηση όμορφη από αυτά που έχω κάνει.

Όταν με κάλεσε, λοιπόν, χάρηκα πάρα πολύ κι ας μην τον ήξερα μέχρι τότε. Δεν είχαμε πει ούτε γεια και πήγα να συζητήσω μαζί του. Ο τρόπος όμως που με αντιμετώπισε, λέγοντας μου καλησπέρα, δίχως να μου πει τίποτα άλλο, θέλησα να συνεργαστούμε», ανέφερε ο γνωστός χορογράφος.

Όσον αφορά την ελληνική συμμετοχή στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού δήλωσε: «Φέτος με την Αμάντα Γεωργιάδη στην Eurovision 2022 είναι δύσκολα τα πράγματα γιατί από την πρώτη στιγμή που άκουσα το τραγούδι, με συγκινούν απίστευτα οι απόλυτες παύσεις που έχει».

«Το λάτρεψα το τραγούδι. Και λέω πως είναι δύσκολα τα πράγματα γιατί πρέπει την παύση να την κάνεις οργανική, να την κάνεις κάτι να σημαίνει. Μου έρχεται η φλασιά και λέω πως θα πω όλη την ιστορία με την Αμάντα μέσα από τα μάτια της. Τα πάντα θα τα βλέπουμε μέσα από το βλέμμα της» συμπλήρωσε ο Φωκάς Ευαγγελινός μιλώντας στον Θέμη Μάλλη.

Οι αλλαγές που ζήτησε η ελληνική αποστολή για την εμφάνιση της Amanda

Την πρώτη της πρόβα για τον μεγάλο ημιτελικό της Eurovision 2022 πραγματοποίησε η Αμάντα Γεωργιάδη με το κομμάτι Die Together, αφήνοντας πολύ θετικές εντυπώσεις.

Η εκπομπή Super Κατερίνα, κατάφερε να εξασφαλίσει ένα βίντεο από την πρόβα της Αμάντα στο Τορίνο και μάλιστα αποκάλυψε και ποιες είναι οι αλλαγές που ζήτησε από τους διοργανωτές η ελληνική αποστολή.

Χαρακτηριστικά η εκπομπή ανέφερε πως οι άνθρωποι της ελληνικής αποστολής, ζήτησαν περισσότερα κοντινά πλάνα στα μάτια της τραγουδίστριας, καθώς θα παίξουν μεγάλο ρόλο στο οπτικό αποτέλεσμα, αλλά και καλύτερη εναλλαγή των πλάνων, σύμφωνα με τον ρυθμό.

Επιπλέον, έγινε αίτημα για διόρθωση του φωτισμού και των σκιών, πίσω από την Αμάντα.