«Αυτό το παιδί πριν 15 χρόνια...» - Με τρεμάμενη φωνή ο Χασαπόπουλος για τον θάνατο του Ντινόπουλου

Συγκλονισμένος με τον χαμό του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Αυτό το παιδί πριν 15 χρόνια...» - Με τρεμάμενη φωνή ο Χασαπόπουλος για τον θάνατο του Ντινόπουλου

Νεκρός βρέθηκε στο διαμέρισμά του, στα Εξάρχεια, ο γιος του πρώην υπουργού Εσωτερικών και επί χρόνια δημάρχου Βριλησσίων, Αργύρη Ντινόπουλου, ο οποίος τον βρήκε χωρίς τις αισθήσεις του στον καναπέ του σαλονιού του, στο διαμέρισμα του 5ου ορόφου της οδού Μπουμπουλίνας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι συγγενείς του ανησύχησαν καθώς από το πρωί της Κυριακής 1/5 δεν απαντούσε στις κλήσεις τους και έτσι ο πρώην υπουργός με τη βοήθεια κλειδαρά πήγαν στο σπίτι του, άνοιξαν την πόρτα και τον αντίκρισαν νεκρό. Το διαμέρισμα ωστόσο φαίνεται πως δεν ήταν παραβιασμένο αλλά ούτε και ο 33χρονος δεν έφερε κακώσεις που θα έδειχναν εγκληματική ενέργεια.

Για αυτόν λοιπόν τον λόγο οι πρώτες εκτιμήσεις μιλούν για παθολογικά αίτια, ωστόσο σήμερα 3/5 αναμένεται να διενεργηθεί νεκροτομή.

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος που είναι καλός φίλος με τον Αργύρη Ντινόπουλο αναφέρθηκε το πρωί της Τρίτης 3/5 στον χαμό του 33χρονου στον αέρα της εκπομπής Κοινωνία ώρα Mega, με τον ίδιο να είναι φανερά σοκαρισμένος.

Σοκαρισμένος ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος με τον θάνατο του Βασίλη Ντινόπουλου

Το σπαρακτικό μήνυμα κολλητού του Ντινόπουλου

Η τραγική είδηση θανάτου του Βασίλη Ντινόπουλου, γιου του πρώην δημοσιογράφου Αργύρη Ντινόπουλου έχει βυθίσει σε μεγάλο πένθος την οικογένεια του καθώς και μεγάλο μέρος των φίλων του και όσων τον παρακολουθούσαν. Το τελευταίο post στο facebook ενός εκ των κολλητών του φίλων ''ραγίζει'' πραγματικά καρδίες φανερώνοντας πόσο δεμένη και ουσιαστική σχέση είχαν οι δύο τους.

«Βασίλη.. αδελφέ μου.. "Μπάκακα" μου, μόνο εσύ ήξερες τι σημαίνει αυτό και μόνο εσύ καταλαβαίνεις.. και τώρα που θα το διαβάζεις ελπίζω να γελάς όπως γελούσαμε μαζί. Έχω τόσα να πω μα το μυαλό παίζει παιχνίδια, μα τα μάτια μου θολώνουν από τα δάκρυα και δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται γύρω μου.. τα έχω χαμένα. Ήλπιζα ότι όλα ήταν ένα κακόγουστο αστείο.. ήλπιζα. Σε αγαπώ αδελφέ μου.. καλό σου ταξίδι..».

Βασίλης Ντινόπουλος