Eurovision 2022: «Έμαθα πως η Άννα Βίσση...» - Η αποκάλυψη της Ανδρομάχης για την κυπριακή συμμετοχή

Όλες οι δηλώσεις της τραγουδίστριας live από το Τορίνο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Eurovision 2022: «Έμαθα πως η Άννα Βίσση...» - Η αποκάλυψη της Ανδρομάχης για την κυπριακή συμμετοχή

Λίγο πριν τους ημιτελικούς της φετινής Eurovision η Ανδρομάχη που αγωνίζεται για την Κύπρο πραγματοποίησε την πρώτη της πρόβα στη σκηνή του Pala Olimpico στο Τορίνο της Ιταλίας και ως μια άλλη αναδυόμενη Αφροδίτη και τραγούδησε το «Ela» ελπίζοντας να φέρει τις ψήφους των Eurofans. (Δείτε εδώ σε ποια θέση δίνουν οι στοιχηματικές Ελλάδα και Κύπρο)

Στον αέρα του «Super Κατερίνα» live η Ανδρομάχη από το Τορίνο

Το πρωί της Τρίτης 3/5 η νεαρή εκπρόσωπος της Κύπρου μίλησε στην κάμερα του «Super Κατερίνα» τόσο για την πρώτη της πρόβα, όσο και για την εμπλοκή της Άννα Βίσση στη σύνθεση του τραγουδιού.

«Το μεγαλύτερό μου άγχος ήταν να ακούω καλά και ακούω καλά μέχρι στιγμής. Από εκεί και πέρα εμείς είμαστε οκ, κάποιες λεπτομέρειες θέλουμε να διορθώσουμε», είπε αρχικά η τραγουδίστρια.

Και συνέχισε: «Εγώ έχω μανία με τα κοχύλια, έχω και τατουάζ ένα κοχύλι και μόλις άκουσα το τραγούδι κατευθείαν με φαντάστηκα να βγαίνω από ένα κοχύλι. Ουσιαστικά είναι μία κοπέλα, η οποία κάποιον ποθεί, του τραγουδάει για να έρθει στην αγκαλιά της και με τα κορίτσια προσπαθούμε να τον σαγηνεύσουν».

Σχετικά με την εμπλοκή της Άννας Βίσση στην κυπριακή συμμετοχή, η Ανδρομάχη αποκάλυψε: «Έμαθα πως η Άννα Βίσση όταν με είδε στο video clip είπε ότι μοιάζω με τη θεά Αφροδίτη και πως θα ήταν καλή ιδέα να βγω ως αναδυόμενη Αφροδίτη στη σκηνή. Χάρηκα πάρα πολύ και ιδιαίτερα γιατί η θεά Αφροδίτη γεννήθηκε στο νησί της Κύπρου και μου αρέσει που δένει όλο μαζί».

Στη συνέχεια η Ανδρομάχη αναφέρθηκε στη Ελληνική συμμετοχή και την Αμάντα Γεωργιάδη. «Το τραγούδι της ελληνικής συμμετοχής είναι υπέροχο και μου αρέσει πολύ και η Αμάντα σαν καλλιτέχνης, είναι πολύ ταλαντούχα. Προλάβουμε να μιλήσουμε πολύ λίγο, είναι συμπαθέστατη και ανυπομονώ για τα καλύτερα».

Η εντυπωσιακή πρώτη πρόβα της Ανδρομάχης - Το απίστευτο βίντεο

Την Δευτέρα 2/5 την πρώτη της πρόβα πραγματοποίησε η εκπρόσωπος της Κύπρου στη Eurovision, Ανδρομάχη Δημητροπούλου στο Τορίνο, όπου θα διεξαχθεί ο 66ος διαγωνισμός ευρωπαϊκού τραγουδιού και προκάλεσε πανικό με την εμφάνισή της για τη φωνή αλλά και την σκηνική της παρουσία.

Η Ανδρομάχη εμφανίστηκε στη σκηνή σαν άλλη Αφροδίτη μπροστά από ένα μεγάλο κοχύλι και συνοδευόμενη από δυο χορεύτριες τραγούδησε το κομμάτι “Ela” και εντυπωσίασε. Στον Β’ ημιτελικό, όπου και εμφανίζεται, πρόκειται να φορέσει ένα εφαρμοστό cut out φόρεμα σε nude απόχρωση, το οποίο έχει την υπογραφή του Στέλιου Κουδουνάρη.