«Αυτό εγώ δεν το τραγουδάω» - Η Ελπίδα αποκαλύπτει το παρασκήνιο πίσω από την συμμετοχή της στην Eurovision

Είχε πάει δύο φορές

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Αυτό εγώ δεν το τραγουδάω» - Η Ελπίδα αποκαλύπτει το παρασκήνιο πίσω από την συμμετοχή της στην Eurovision

Η Ελπίδα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 την Τρίτη 3/5 και συνομιλώντας με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο για την συμμετοχή της στην Eurovision το 1986 στην Νορβηγία, όπου τραγούδησε το "Τώρα ζω", λίγες ημέρες πριν η Αμάντα Γεωργιάδη που έχει ήδη φτάσει στην Ιταλία εκπροσωπήσει την χώρα μας στην φετινή διοργάνωση.

Οι δηλώσεις της Ελπίδας για την συμμετοχή της στην Eurovision

«Έχω πάει δύο φορές, μία με την Ελλάδα και μία με την Κύπρο. Με την Κύπρο ήταν χάλια. Το τραγούδι πρώτα και μετά εγώ. Το Ρικ με φώναξε για να διορθώσω μία κατάσταση η οποία δεν ήταν καλή για αυτούς και επειδή με λατρεύανε στην Κύπρο δέχτηκα.

Μου έστειλαν το τραγούδι, το άκουσα, είπα αυτό εγώ δεν το τραγουδάω, συγγνώμη. Τους πρότεινα όμως, πως αν διορθωθούν κάποια πράγματα, θα μπορούσα και να το πω. Το πήραν δύο σπουδαίοι μουσικοί το πειράξανε και έγινε μια πολύ ωραία μπαλάντα», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Φτάνουμε 15 μέρες πριν, με φωνάξαν στο στούντιο να τραγουδήσω και την ώρα που μπαίνω ακούω το παλιό. Τι να έκανα; Το πήρα πάνω μου και είπα πάω να το πω. Βγήκαμε στην 20η θέση από τις 20 χώρες».

"Έπαθα έμφραγμα από στρες" - Οι συγκλονιστικές δηλώσεις της για τον θάνατο του συζύγου της

Η Ελπίδα μίλησε pr;osfata στην κάμερα της εκπομπής Love it και σόκαρε με τις δηλώσεις της για τις ίντριγκες στην πορεία της καριέρας της και για τον ξαφνικό θάνατο του συζύγου της, τον οποίο έχει περιγράψει αναλυτικά στο παρελθόν.

«Με τη Χαρούλα Αλεξίου κάναμε πάρα πολλή παρέα, ζήσαμε στα καμαρίνια μπόλικα πράγματα. Υπήρξαν ίντριγκες που με εμπόδισαν να προχωρήσω στην καριέρα μου. Μου το ομολόγησαν αργότερα οι ίδιοι οι άνθρωποι που μου έβαλαν την τρικλοποδιά», είπε αρχικά για την σχέση της με την διάσημη τραγουδίστρια και τα εμπόδια στην καριέρα της.

Όταν, όμως, μίλησε για τον άντρα της και τον τρόπο που απεβιώσε προκάλεσε ρίγος: «Είμαι σε περίεργη φάση μετά το θάνατο του συζύγου μου. Τον έχασα πριν δύο χρόνια και μετά από ένα μήνα έπαθα κι ένα έμφραγμα, από στρες. Ο σύζυγος έπαθε ανακοπή, ήταν ξαφνικό. Πήγαμε διακοπές, είπαμε να πάμε να φάμε στην Ερμιόνη και λίγο πριν μπει στο αυτοκίνητο έπεσε στα χέρια μου».

Όσον αφορά τις μεγάλες της επιτυχίες δήλωσε: «Η Ντισκοτέκ από τα Ημισκούμπρια έσκισε, έγινε χαμός. Το τραγούδι “Σωκράτη εσύ σούπερ σταρ” άφησε εποχή στη Eurovision»