Η Ολυμπία Χοψονίδου «έλιωσε» το Instagram - Το βίντεο με την μικρή της κόρη

Δεν σταμάτησε να το απολαμβάνει η μικρή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ολυμπία Χοψονίδου «έλιωσε» το Instagram - Το βίντεο με την μικρή της κόρη

Η Ολυμπία Χοψονίδου, όταν δεν νυχτοπερπατεί με τον Βασίλη Σπανούλη στην Μύκονο, λατρεύει να περνά χρόνο με τα παιδιά της και να αξιοποιούν μαζί την κάθε τους μέρα, ενώ δεν φοβάται να ανεβάσει και στιγμιότυπα από την προσωπική τους ζωή στα social media.

Το βίντεο της Ολυμπίας Χοψονίδου με την κόρη της που έριξε το Instagram

Μάλιστα χτες, 3/5 ανέβασε ένα απολαυστικό βίντεο με την κόρη της, που έκανε τους χρήστες του Instagram να «λιώσουν». Συγκεκριμένα η Ολυμπία, μητέρα 6 παιδιών έχει αποφασίσει να αφιερώσει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο στα παιδιά της και την ανατροφή τους.

Αυτή την φορά μοιράστηκε με τους ακολούθους της, ένα βίντεο με την μικρή της κόρη που προσπαθούσε να φάει noodles με chopsticks. Η μικρή, πεισματάρα σαν το πατέρα της, δεν το έβαζε κάτω και πραγματοποιούσε τη μία προσπάθεια μετά την άλλη με έξτρα χαμόγελο.

Η Ολυμπία Χοψονίδου "λιώνει" για τα μάτια του Σπανούλη - Το τρυφερό βίντεο που έβγαλε στη δημοσιότητα

Μπορεί να είναι μαζί πολλά χρόνια και να έχουν αποκτήσει 6 παιδιά, ωστόσο η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης είναι πολύ ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι. Δύναμη και αδυναμία τους είναι τα παιδιά τους, ωστόσο, προσπαθούν όσο μπορούν να περνούν χρόνο και μόνοι τους έτσι ώστε η φλόγα να μην σβήσει.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στη Μύκονο. «Είναι αυτό που λέμε κεραυνοβόλος έρωτας. Γρήγορα κατάλαβα ότι ήμουν τυχερός, γιατί βρήκα μια γυναίκα που με εξιτάρει εσωτερικά και εξωτερικά. Η Ολυμπία είναι ο έρωτας της ζωής μου», έχει δηλώσει ο γνωστός μπασκετμπολίστας.

Μπορεί αρχικά τα δημοσιεύματα να έκαναν λόγο για φιλία καθότι ο μπασκετμπολίστας ήταν αρραβωνιασμένος, όμως τελικά είχαν διαφορετική κατάληξη (δείτε ποια ήταν η πρώην σύντροφό του).

Τι και αν μετράνε περίπου 10 χρόνια γάμου, η Ολυμπία είναι η μεγαλύτερη θαυμάστρια του Βασίλη και αυτό το απέδειξε και με ένα story που έκανε πριν λίγες ώρες. Συγκεκριμένα, πήγε να τον δει σε αγώνα.

Ολυμπία Χοψονίδου Instagram