«Τι εννοεί η Βίκυ Καγιά ως προς την...» - Άστραψε και βρόντηξε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Τι εννοεί η Βίκυ Καγιά ως προς την...» - Άστραψε και βρόντηξε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Το πρωί της Τετάρτης 4/5 η κάμερα του Mega Καλημέρα και η δημοσιογράφος Ελένη Μουστάκη συνάντησαν την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, η οποία μίλησε τόσο για τον επόμενο κύκλο του GNTM, όσο και για την Βίκυ Καγιά, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε μία προηγούμενη της σχέση.

Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που το μοντέλο εκφράζει τη δυσαρέσκιά του στην σύγκριση με την προκάτοχό της, καθώς όπου σταθεί και όπου βρεθεί θα κάνει κάποια νύξη για την Βίκυ Καγιά.

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου μιλά για όλους και για όλα

«Τα συναισθήματα για το GNTM είναι λίγο μεικτά. Δεν έχω κάποια πικρία που δεν θα είμαι στον επόμενο κύκλο γιατί αυτό που έκανα μου άρεσε πολύ. Το σόου ήταν κάτι το οποίο το είδα σαν μεμονωμένο οπότε κοιτάζω μπροστά. Προς το παρόν δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο αλλά συζητάω διάφορα πράγματα και υπάρχουν διάφορες ιδέες για μελλοντικά τηλεοπτικά πρότζεκτ», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Ολική επαναφορά που ανέφερε η Βίκυ Καγιά στο GNTM ως προς τι θα γίνει; Δηλαδή όλοι οι προηγούμενοι, πες εγώ εντάξει που ήμουν στην τελευταία σεζόν, έχουν φύγει… Νομίζω μόνο ο Γιώργος Καράβας έχει μείνει. Δεν ξέρω, ίσως να εννοοούσε τα παιδιά που θα είναι μόνο κορίτσια. Μάλλον αυτό θα εννοούσε».

Στη συνέχεια το διάσημο μοντέλο μίλησε για τις προσωπικές της σχέσεις και τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται την ζήλια. «Έχω δεχθεί ζήλια σε σχέση μου, νομίζω σε αρκετούς ανθρώπους έχει συμβεί, και δεν το μπορώ καθόλου. Μετατρέπει τη σχέση σε τοξική από το ξεκίνημα της οπότε και δεν μπορεί να συνεχίσει. Βεβαίως και ήταν αιτία χωρισμού αν και έπαιξε ρόλο η απόσταση στη δική μου περίπτωση».

«Όταν σε συγκρίνουν με την Βίκυ Καγιά»

Το πρωί της Μεγάλης Τρίτης 19/3 η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Μπέτυ Μαγγίρα, «Ποιος είναι Πρωινιάτικα». Η πρώην κριτής του GNTM, μίλησε για τη σύγκριση που βίωνε με την Βίκυ Καγιά, αλλά μοιράστηκε και κομμάτια από την προσωπική της ζωή.

Μπορεί όμως τώρα να έχει «χωνέψει» την σύγκριση και να την βλέπει με μια πιο θετική πλευρά, ωστόσο στο παρελθόν η Ισμήνη τόνιζε πως την αδικεί η σύγκριση με την προκάτοχό της. (Δείτε εδώ τις δηλώσεις της)

«Υπήρχαν στιγμές που ήταν δύσκολο να το διαχειριστώ. Φαντάζομαι ότι όσο χαλαρός και άνετος και αν είσαι με τον εαυτό σου και αυτό που έχεις κάνει, θα υπάρξουν και στιγμές που θα το σκεφτείς, θα σε πειράξει, θα σε στεναχωρήσει. Όπως και να γίνει, εμείς, τα μοντέλα, που έχουμε πάει και στο εξωτερικό, το έχουμε περάσει πολύ. Αυτά τα φίλτρα επομένως, τα είχα δημιουργήσει πολλά χρόνια πριν.

Επειδή κάθισα και τα σκέφτηκα λίγο τα πράγματα, τουλάχιστον στο κομμάτι της Βίκυς Καγιά και όλη αυτή τη σύγκριση, όταν έχεις κάνει ένα τέτοιο ξεκίνημα, να είναι η πρώτη μου φορά τηλεοπτικά σε ένα prime time show στην Ελλάδα και μετά από έναν άνθρωπο που έχει χτίσει χρόνια σε αυτό το show και έχει δημιουργηθεί και μια ταυτότητα… Το να φτάνεις να συγκρίνεσαι και να σε βάζουν δίπλα δίπλα, για μένα είναι πάρα πολύ σημαντικό γιατί είμαι στο ξεκίνημά μου οπότε τελικά, ήταν κάτι πάρα πολύ ευχάριστο» κατέληξε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την προσωπική της ζωή, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου ανέφερε χιουμοριστικά: «Είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή. Είμαι καλά. Στην τοποθεσία Ελλάδα. Ποτέ δε ξέρεις, μπορεί και αυτός ο άνθρωπος να μην έχει πρόβλημα να ζήσει στο εξωτερικό αν είναι από την Ελλάδα. Δεν έχει σχέση με τον επαγγελματικό μου χώρο».