«Έκανα ηλιοθεραπεία για να ανοίξουν τα...» - Τους άφησε όλους άφωνους η Κορινθίου με τη μέθοδο που ακολουθεί

Και όμως δεν εννοούσε τα μαλλιά

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Έκανα ηλιοθεραπεία για να ανοίξουν τα...» - Τους άφησε όλους άφωνους η Κορινθίου με τη μέθοδο που ακολουθεί

Η Μαρία Κορινθίου πιάστηκε από τις κάμερες του Mega Καλημέρα σε βραδινή της έξοδο, της οποίας τις δηλώσεις είδαμε την Τετάρτη 4/5. Η ηθοποιός έκανε μια αποκαλυπτική δήλωση σχετικά με το μια νέα μέθοδο, που έχει ενσωματώσει στην καθημερινότητα της και τη βοηθάει να είναι πιο ήρεμη.

Όπως τόνισε η ίδια κάνοντας μια μέρα ηλιοθεραπεία βρήκε τον τρόπο να ανοίξει τα ''τσιάχτρα'' της και έτσι συνεχίζει αυτή τη διαδικασία. Μάλιστα έχει προβεί και σε στυλιστικές αλλαγές μιας και φοράει συγκεκριμένα σκουλαρίκια και τον σταυρό της, που φρόντισε να δείξει στην κάμερα.

Όλε αυτές οι νέες τάσεις, που έχει αποφασίσει να ακολουθεί στη ζωή της η Κορινθίου αφενός συμβάλλουν στην ευεξία αλλά σίγουρα βλέπουμε να έχουν αποτελέσματα στην εξωτερική της εικόνα, μιας σε πρόσφατη ολόσωμη εμφάνιση έδειχνε άκρως ανανεωμένη.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου για μια νέα συνήθεια που ακολουθεί

«Κάποια στιγμή έκανα ηλιοθεραπεία από τον λαιμό και πάνω για να ανοίξουν και τα… τσιάχτρα μου με τον ήλιο. Η μέθοδος Θ στηρίζεται στο κομμάτι του εγκεφάλου μας, το οποίο ονομάζεται Θ και λέγεται Θ όλον. Είναι όλη η ενέργεια που βασίζεται πάνω στην κβαντική φυσική και ενεργειακά καθαρίζει.

Να, φοράω και τα κρυσταλλάκια μου! Και τους σταυρούς μου! Όλα μαζί» συμπλήρωσε με χαμόγελο η Μαρία Κορινθίου.

«Ήμουν αγριεμένη, αισθανόμουν θυμό...» - Αποκαλύψεις για τη σχέση της με τον Αϊβάζη

Η Μαρία Κορινθίου έκανε δηλώσεις την Τετάρτη 30/3 στο Ποιος είναι πρωινιάτικα και μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε για τις διακυμάνσεις της ψυχολογίας της αλλά και για τη σχέση της με τον Γιάννη Αϊβάζη. Η ηθοποιός έκανε γνωστό κάτι το οποίο δεν είχε ξανά αναφέρει, πως το καλοκαίρι του 21' η διάθεση της για άγνωστους λόγους ήταν πεσμένη.

Ο άντρας της είναι αποδεδειγμένα στο πλάι της και έτσι έγινε και την περίοδο αυτή, παρ΄ όλα αυτά αποκάλυψε πως συχνά χειρίζονται τις καταστάσεις με διαφορετικό τρόπο. Τα καυγαδάκια λοιπόν δε λείπουν μεταξύ τους, η Μαρία όμως είναι πάντα η ψύχραιμη της σχέσης τους.

«Το καλοκαίρι ήμουν λίγο αγριεμένη. Δεν ήταν κάτι συγκεκριμένο, ήμουν αγριεμένη. Δεν αισθανόμουν καλά, αισθανόμουν θυμό… Πλέον μπήκα στη διαδικασία να το χαλιναγωγήσω, να το ισορροπήσω. Για την ψυχούλα μου πιο πολύ. Με ότι τρέφουμε την ψυχή μας, αυτό βγαίνει και προς τα έξω. Δεν είναι μόνο τα κιλά ή οτιδήποτε. Είναι και αυτό που αισθανόμαστε…

Ό,τι κουβαλάμε και ότι είμαστε προέρχεται από την παιδική μας ηλικία. Όλοι μας. Ό,τι κλειδώνουμε είναι συγκεκριμένες πεποιθήσεις που έχουμε από την παιδική μας ηλικία… Ήμουν πολύ σκληρή με τον εαυτό μου» είπε η Μαρία Κορινθίου και συνέχισε,

«Είμαι υπερβολικά ήρεμη σε σημείο που ο Γιάννης τρομάζει. Τις προάλλες πάλι ψιλοτσακωνόμασταν – για χαζομάρες πάντα – ο Γιάννης είχε λίγο εκνευριστεί, εγώ ξέρω ότι με τα λόγια μου ήμουν λίγο… Ήρεμη ήμουν αλλά αυτά που έλεγα ήταν αιχμηρά. Και ξαφνικά του λέω, “Γιατί φωνάζεις; Ηρέμησε”. Του φαίνεται λίγο περίεργο. Προσπαθεί να το διαχειριστεί και αυτός. Νομίζω όμως ότι παρότι του φαίνεται λίγο περίεργο, τον ηρεμώ».