Σε βαρύ κλίμα το τελευταίο αντίο στον Βασίλη Ντινόπουλο - Πρώτες εικόνες από το αποτεφρωτήριο

''Ρίγη συγκίνησης'' για τον 33χρονο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σε βαρύ κλίμα το τελευταίο αντίο στον Βασίλη Ντινόπουλο - Πρώτες εικόνες από το αποτεφρωτήριο

Η είδηση θανάτου του Βασίλη Ντινόπουλου έχει κατακλύσει τις τελευταίες ημέρες τα εγχώρια media και γενικότερα έχει συγκλονίσει τόσο ο λόγος του θανάτου του αλλά το νεαρό της ηλικίας του. Ο 33χρονος βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμα του στα Εξάρχεια, καθώς μετά από ώρες αναζήτησης του αποφάσισε ο πατέρας του να τον ψάξει στο τελευταίο σημείο, που άφησε την πνοή του.

Ο ίδιος ο Αργύρης Ντινόπουλος έκανε γνωστό μετά την είδηση πως δε θα γίνει κανονική ταφή αλλά αποτέφρωση του σώματος. Έτσι λοιπόν, την Τετάρτη 4/5 η οικογένεια και οι φίλοι του μεταφέρθηκαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην Ριτσώνα, εκεί όπου ειπώθηκε το τελευταίο αντίο.

Μάλιστα η κάμερα από την εκπομπή του Super Kατερίνα βρέθηκε διακριτικά στο σημείο και η ρεπόρτερ μετέφερε πως το κλίμα ήταν πολύ βαρύ και υπήρχε συναισθηματική φόρτιση.

Σε βαρύ κλίμα το τελευταίο αντίο στον Βασίλη Ντινόπουλο

«Θα ξεκινήσουμε με μια πολύ δυσάρεστη είδηση...» - Θλιμμένη η Καινούργιου με το θάνατο του Ντινόπουλου

Με μια πολύ δυσάρεστη είδηση ξεκίνησε την εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Τρίτης 3/5. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια μαζί με τους συνεργάτες της ασχολήθηκαν με τον ξαφνικό θάνατο του Βασίλη Ντινόπουλου, του γιου του πρώην υπουργού Εσωτερικών και επί χρόνια δημάρχου Βριλησσίων, Αργύρη Ντινόπουλου.

Όσο για τα αίτια θανάτου του 33χρονου ακόμα διερευνώνται με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν γνωστό πως έφυγε από παθολογικούς λόγους. Μάλιστα, έπασχε από Διαβήτη τύπου Α και η πρώτη εξήγηση αναφέρει πως υπέστη υπογλυκαιμία με αποτέλεσμα να πέσει το ζάχαρο του και να χτυπηθεί στην καρδιά.

«Θα ξεκινήσουμε με μια πολύ δυσάρεστη είδηση γιατί μιλάμε για ένα παιδί 33 ετών. Μιλάμε για τον θάνατο του σκηνοθέτη Βασίλη Ντινόπουλου, του γιου του πολύ αγαπημένου μας Αργύρη Ντινόπουλου. Τον βρήκαν νεκρό στο σπίτι του. Είχε τα χάπια δίπλα του», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου και στη συνέχεια συνδέθηκαν με τη δημοσιογράφο της εκπομπής που βρισκόταν κάτω από το σπίτι του αδικοχαμένου νέου στα Εξάρχεια.