«Δεν με αφήνετε να κάνω την δουλειά μου δεν μπορώ...» - Έξαλλη ξανά η Καινούργιου με το κοντρόλ

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν με αφήνετε να κάνω την δουλειά μου δεν μπορώ...» - Έξαλλη ξανά η Καινούργιου με το κοντρόλ

Όπως έχουν παρακολουθήσει οι τηλεθεατές εδώ και αρκετό καιρό, οι σχέσεις της Κατερίνας Καινούργιου με το κοντρόλ της εκπομπής της στον ALPHA είναι λίγο περίεργες. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει γίνει έξαλλη μαζί τους και έχει ξεσπάσει στον αέρα.

Σήμερα λοιπόν, Τετάρτη 4/5 καλεσμένος στο Super Κατερίνα βρέθηκε ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός με σκοπό να μιλήσουν για την υπόθεση της Πάτρας. Την ώρα λοιπόν που πήγε να τον ρωτήσει για την Ρούλα Πισπιρίγκου, της μίλησαν από το ακουστικό και για ακόμη μια φορά ενοχλήθηκε έντονα.

«Εντάξει, δεν μπορώ να κάνω κάτι, σε αυτό θα πήγαινα αλλά ήθελα να κάνω δύο ερωτήσεις. Ρωτήστε εσείς ρε παιδιά», είπε σε έξαλλη κατάσταση.

Και λίγα λεπτά αργότερα πρόσθεσε: «Παιδιά απλά αν δεν με αφήνετε να κάνω ην δουλειά μου και δεν με εμπιστεύεστε, δεν μπορώ, σας παρακαλώ».

Ο τσακωμός της Καινούργιου με το κοντρόλ

Η Καινούργιου είχε τσακωθεί με το κοντρόλ και στο θάνατο του Πάνου Νάτση

Το πρωί της Δευτέρας (31/1), η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της σχολίασαν το θέμα του θανάτου του Πάνου Νάτση. Κάποια στιγμή, η παρουσιάστρια δεν έκρυψε τη συγκίνησή της ενώ δε δίστασε να τσακωθεί και με το control που της φώναζε για να συνεχίσει την εκπομπή της.

Η Κατερίνα εκνευρίστηκε με τους συνεργάτες της και τόνισε, πως αν δεν μπορεί να λέει τη γνώμη της, τότε μάλλον είναι η λάθος παρουσιάστρια για αυτή την εκπομπή.

«Καταλαβαίνω ότι κάνουμε εκπομπή. Εγώ προσωπικά διαφωνώ με αυτό. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Από εκεί και πέρα την ευθύνη της εκπομπής την έχουμε πολλοί άνθρωποι. Η συνάδελφος της εκπομπής ήταν ευγενική. Μη νευριάζεις από πάνω. Θες να πάμε στον Βαλάντη;

Απλά νίπτω τας χείρας μου. Δεν μπορώ να λέει τη γνώμη μου πουθενά; Το να εκνευρίζεστε από επάνω επειδή είπα ότι αυτό που είπα ήταν ότι με στενοχώρησε; Πάμε στον Βαλάντη ρε παιδιά, αφού αντιδράτε έτσι; Μάλλον δεν είμαι η κατάλληλη γι΄αυτή την εκπομπή, πρέπει να την παρουσιάζει κάποιος άλλος. Οφείλω να λέω τη γνώμη μου, δεν μου άρεσε αυτό που είδα», είπε μεταξύ άλλων η κλαίγοντας η Κατερίνα Καινούργιου.