Με αποκαλυπτικό μαγιό - Oι καυτές πόζες της Lady Gaga δίπλα στη πισίνα

Ξεσηκώνει το Instagram με τις πρώτες καλοκαιρινές πόζες της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με αποκαλυπτικό μαγιό - Oι καυτές πόζες της Lady Gaga δίπλα στη πισίνα

Η Lady Gaga,η 36χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια, μουσικός, ηθοποιός, τραγουδοποιός και χορεύτρια, βρέθηκε στο Las Vegas και απόλαυσε τις πρώτες βουτιές στην πισίνα καλωσορίζοντας το καλοκαίρι. Η τραγουδίστρια φαίνεται πως αδημονούσε να έρθει το καλοκαίρι μιας και με την πρώτη ευκαιρία, με τον τόσο ζεστό και ηλιόλουστο καιρό μπήκε αμέσως στο καλοκαιρινό κλίμα.

Φόρεσε λοιπόν το καυτό μπικίνι της και βούτηξε. Φυσικά δε ξέχασε να ενημερώσει τους fans της αναρτώντας σέξι φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram. Με σέξι γαλάζιο κοφτό μαγιό φωτογραφίζεται και ξεσηκώνει προκαλώντας με τις υπέροχες καμπύλες της. Μόνο τρεις ώρες χρειάστηκαν από τη στιγμή, που δημοσίευσε τις φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό για να ξεπεράσει το μισό εκατομμύριο likes.(Δείτε εδώ το μαγιό που πρεπει να αποκτήσετε για να εντυπωσιάσετε φέτος στις παραλίες)

Αυτές είναι οι hot στιγμές δίπλα στην πισίνα που ανήρτησε η Lady Gaga

lady gaga πρώτες καλοκαιρινες ποζες

Νέο τραγούδι για την Lady Gaga

Η Αμερικανίδα εκκεντρική αλλά και εντυπωσιακή τραγουδίστρια φροντίζει να βρίσκει χρόνο τόσο για την ίδια όσο και για τα επαγγελματικά της σχέδια. Μάλιστα μόλις κυκλοφόρησε νέο τραγούδι. Πρόκειται για soundtrack του σίκουελ «Top Gun: Maverick». Το τραγούδι λέγεται «Hold My Hand».

Η ίδια είπε ότι δούλευε την μπαλάντα «εδώ και χρόνια» όταν ανακοίνωσε την κυκλοφορία του τραγουδιού την περασμένη εβδομάδα.

Σε σχετική ανάρτηση στα social media, η Lady Gaga πρόσθεσε πως «Ήθελα να πω ότι έγραψα το τραγούδι για την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ταινία αλλά και για ανθρώπους που αισθάνονται ότι δεν θα είναι εντάξει ή δεν θα είμαστε ποτέ εντάξει στη ζωή μας και η ζωή με δίδαξε μέσα από σκληρούς δεσμούς να έχω πίστη στην ανθρωπότητα όταν είναι δύσκολο να έχεις πίστη στον εαυτό σου.

«Όταν νιώθεις μόνος, λυπημένος, αποκομμένος από τον κόσμο, μακριά από τον εαυτό σου και τους άλλους #holdmyhand. Μια μέρα μπορεί να είσαι αρκετά δυνατός για να κρατήσεις το δικό σου (χέρι)».

Το Top Gun: Maverick βγαίνει στους κινηματογράφους στις 27 Μαΐου.

TAGS