Παντρεύεται με φουσκωμένη κοιλίτσα η Λάουρα Νάργες

Σε πελάγη ευτυχίας το ζευγάρι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παντρεύεται με φουσκωμένη κοιλίτσα η Λάουρα Νάργες

Πρώτο το Youweekly.gr, μέσα από ρεπορτάζ, εδώ και πάρα πολύ καιρό σας έχει αποκαλύψει πως η Λάουρα Νάργες διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Αυτός είναι ο λόγος άλλωστε που έχει σταματήσει τις δημόσιες εμφανίσεις στο πλευρό του μέλλοντα σύζυγού της, Χρήστου Σαντικάι, και είναι πλέον ανενεργή στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

Το πρωί της Τετάρτης 4/5, έγινε γνωστή ακόμα μια ευχάριστη είδηση για το ζευγάρι. Μέσα από ρεπορτάζ της εκπομπής Πάμε Δανάη αναφέρθηκε πως οι δυο τους ετοιμάζονται να παντρευτούν με πολιτικό γάμο τον Ιούνιο.

Ωστόσο, κανείς από τους δυο δεν έχει ούτε επιβεβαιώσει αλλά ούτε διαψεύσει, πρώτα την εγκυμοσύνη που έγινε γνωστή και μετά τον γάμο.

Οι πρώτες φωτογραφίες της εγκυμονούσας Λάουρα Νάργες

Τον Φεβρουάριο η γλυκιά Λάουρα φωτογραφήθηκε για το περιοδικό YOU με κολλητά ρούχα και έξω την κοιλίτσα της που τότε φυσικά δεν είχε φουσκώσει καν, αν και το μωράκι είχε αρχίσει να δημιουργείται. Μπορεί να μην το γνώριζε κανείς αλλά εκείνη ότι το είχε μάθει και το χαμόγελό της ήταν πιο γλυκό από ποτέ. Η ευτυχία φαινόταν στα μάτια της.

Λάουρα Νάργες

Λάουρα Νάργες έγκυος

Λάουρα Νάργες Χρήστος Σαντικάι

 Χρήστος Σαντικάι θα γίνει μπαμπάς

Μάλιστα, στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην Τζώρτζια Συρίχα σε ερώτηση για το αν ήταν κεραυνοβόλος έρωτας η σχέση της με τον Χρήστο είχε αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Νομίζω πως, τουλάχιστον απ' την δική μου πλευρά, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, επειδή δεν είχα καθόλου το μυαλό μου εκεί. Εξελίχθηκε σιγά-σιγά, βήμα-βήμα, έκατσε όμως για τα καλά."