Kόντρα δίχως τέλος - Ο Βαρδής ξανά στα δικαστήρια με νέα μήνυση

Αφορά πολύ γνωστή τραγουδίστρια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Kόντρα δίχως τέλος - Ο Βαρδής ξανά στα δικαστήρια με νέα μήνυση

Ο Γιάννης Βαρδής βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό την Τετάρτη 4/5 και μεταξύ άλλων μίλησε για την εκκρεμότητα που έχει με το δικαστήριο μετά την μήνυση, που κατέθεσε επειδή πολύ γνωστό τραγούδι της Παόλα, θύμιζε σε ένα του πατέρα του. Η διαμάχη αυτή έχει ανοίξει καιρό, ωστόσο ο τραγουδιστής δεν κατάφερε να δικαιωθεί.

Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή δεν έχει σκοπό να το βάλει κάτω, καθώς δεν έκανε έφεση αλλά πρόκειται να κινήσει τις διαδικασίες ξανά από την αρχή. Μάλιστα έχει γίνει γνωστό από όλο αυτό ζητάει 100.000 ευρώ από τους δημιουργούς και παράλληλα να δικαιωθεί κατά μια έννοια η μνήμη του πατέρα του.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Βαρδή για τη δικαστική διαμάχη που ξεκίνησε

«Έμοιαζε πάρα πολύ το ρεφρέν. Πήγαμε στα δικαστήρια. Μιλήσαμε με μουσικολόγο, έβαλε τα μέτρα κάτω και είπε ότι είναι ακριβώς το ίδιο. Τους έδωσα το δικαίωμα να το διορθώσουν, να το κατεβάσουν. Το κατέβασαν για μία εβδομάδα, υποτίθεται έκαναν κάποιες διορθώσεις και το ανέβασαν ακριβώς το ίδιο. Εκεί προχώρησα.

Το δικαστήριο έγινε, δεν βγήκε απόφαση. Έγινε ένα λάθος στο τίτλο του τραγουδιού στην δικογραφία και είπε ο δικαστής ότι δεν μπορούσε να κάνει την εκδίκαση της υπόθεσης. Δεν έκανα έφεση, ξεκίνησα τη διαδικασία πάλι από την αρχή», εξήγησε ο Γιάννης Βαρδής.

Η ανάρτηση του Γιάννη Βάρδη μετά την απόρριψη της αγωγής κατά Μαυρίδη - Σιγανού

Πριν 2 χρόνια ο Γιάννης Βαρδής είχε καταθέσει αγωγή στους δημιουργούς του τραγουδιού «Περαστική» της Πάολα, Τόνυ Μαυρίδη και Χριστόδουλου Σιγανού, καθώς υποστήριζε πως αντέγραψαν κομμάτι του πατέρα του, Αντώνη Βαρδή.

Ωστόσο, η αγωγή αυτή τελικά απορρίφθηκε, με την είδηση να την κάνει γνωστή ο Τόνυ Μαυριδής, μέσω μιας ανάρτησης του στους προσωπικούς του λογαριασμούς σε Facebook και Instagram.

Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά: «Με απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών ΑΠΕΡΡΙΦΘΗ η αγωγή του κ.Γιάννη Βαρδή εναντίον μου και του Χριστοδούλου Σιγανού.

Υπενθυμίζουμε ότι από την πρώτη στιγμή είχαμε δηλώσει και διαβεβαιώσει ότι δεν είχαμε καμία σχέση με αυτά που ο κ. Γιάννης Βαρδής υποστήριζε. Θεωρούμε ότι πλέον δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε άλλο με αυτή την υπόθεση που δεν υπήρχε λόγος να δημιουργηθεί».

Με απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών ΑΠΕΡΡΙΦΘΗ η αγωγή του κ.Γιάννη Βαρδή εναντίον μου και του...

Posted by Toni Mavridis on Saturday, September 4, 2021