«Όταν ήμουν με τον Γιάννη Πάριο οι παπαράτσι έσκαγαν από...» - Απίστευτη αποκάλυψη από την Παλαιολόγου

Το έκανε γνωστό για πρώτη φορά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Όταν ήμουν με τον Γιάννη Πάριο οι παπαράτσι έσκαγαν από...» - Απίστευτη αποκάλυψη από την Παλαιολόγου

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και τη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη. Η ηθοποιός μίλησε για την προσωπική της ζωή, αλλά και τον πρώην σύντροφό της Γιάννη Πάριο (δείτε τη σύντροφο του σήμερα).

«Έχω ζήσει καταπιεστική συμπεριφορά από ζήλια. Κάποια στιγμή είχα παρακολούθηση από τηλέφωνα και το πήρα χαμπάρι. Μου είχαν βάλει κοριό στο σταθερό. Τα διαζύγια δεν είναι το πιο ευχάριστο πράγμα που μπορεί να σου τύχει. Όταν σκέφτομαι τι έχει γίνει λέω “εγώ φταίω, δεν μου φταίει ο άλλος άνθρωπος”. Κρατάω πολύ καλές σχέσεις, εξαιρετικές», ανέφερε αρχικά.

Η αποκάλυψη της Παλαιολόγου για τον Γιάννη Πάριο

«Επειδή είμαι ηθοποιός δεν θα ζήσω την ζωή μου; Για όνομα του Θεού! Έχω και κάποιες εκδηλώσεις να πάω, θα τον κρύβω τον άνθρωπο; Όταν ήμουν με τον Γιάννη Πάριο οι παπαράτσι έσκαγαν μέσα από θάμνους. Δεν έχω καταλάβει εάν κάποιος σύντροφος μου με είχε απατήσει. Δεν υπάρχει περίπτωση να ψάξω κινητό, ποτέ», εξομολογήθηκε.

Στη συνέχεια μίλησε και για το θάνατο του πατέρα της: «Δεν με αναγνώριζε κι αυτό ήταν το χειρότερο. Όταν έφυγε δεν έκλαψα τόσο πολύ, γιατί τα προηγούμενα χρονιά έκλαιγα συνεχώς. Η μαμά μου… Δεν έχω ξαναδεί τόσο αγάπη! Ήταν δίπλα στον μπαμπά μου. Της έλεγα “μαμά σε θαυμάζω” και μου έλεγε ότι “αυτός ο άνθρωπος με έχει κάνει ευτυχισμένη όλα αυτά τα χρόνια της ζωής μου”».

To love story Πάριου - Παλαιολόγου

Λίγα χρόνια μετά το τέλος του γάμου του με τη Σοφία Αλιμπέρτη λοιπόν, και ενώ μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε γίνει γνωστή κάποια άλλη σχέση του, ο Γιάννης Πάριος αποκάλυψε πως είναι ζευγάρι με την πανέμορφη ηθοποιό Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Οι δυο τους πέρασαν μαζί κοντά μια δεκαετία, μαζί με τα διαστήματα που πέρασαν χωριστά. Ήταν το 2009 όταν η ξεκίνησε η σύνδεση τους και μέχρι το 2016 πέρασαν μια γεμάτη εφταετία. Κάπου εκεί εμφανίστηκαν τα πρώτα σύννεφα με τις φήμες να μιλούν για χωρισμό και επανασύνδεση μέσα στο ίδιο έτος.

Η γνωστή ηθοποιός είχε μιλήσει για πρώτη φορά στις τηλεοπτικές κάμερες, για τον «δεύτερο κύκλο» της σχέσης της με τον τραγουδιστή και τον χωρισμό τους λέγοντας: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους τους δημοσιογράφους που ήσασταν διακριτικοί όσον αφορά την προσωπική μου ζωή».

«Ήταν μία σχέση που έχει λήξει… Ολοκλήρωσε έναν δεύτερο κύκλο, που έκανε και… όλα καλά». Σήμερα, το πρώην ζευγάρι διατηρεί πολύ καλές σχέσεις.

Γιάννης Πάριος Αλεξάνδρα Παλαιλόγου