Ξεπερνά κάθε φαντασία το τρέιλερ του Love Island - Θα φέρει τα πάνω κάτω στον ΣΚΑΪ

Ποια φέρεται ότι θα το παρουσιάσει;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ξεπερνά κάθε φαντασία το τρέιλερ του Love Island - Θα φέρει τα πάνω κάτω στον ΣΚΑΪ

Ο ΣΚΑΪ ετοιμάζεται να στοχεύσει σε ένα νέο ριάλιτι για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν όπου δεν έχει καμία σχέση με τα όσα έχουμε δει παλιότερα με βάση τα δεδομένα της ελληνικής τηλεόρασης. Μπορεί να είχε προοριστεί για την Μακεδονία TV ωστόσο αυτό δεν συνέβη.

Όπως φαίνεται το "Love Island" θα φέρει τα πάνω κάτω καθώς μέχρι στιγμής το συγκεκριμένο project έχει προβληθεί σε πολλές χώρες του εξωτερικού.

Μάλιστα, μπορεί να θεωρηθεί ως ένα "πικάντικο" ριάλιτι καθώς το κανάλι του Φαλήρου σκοπεύει να το βγάλει στον αέρα στη late night ζώνη. Όπως έχει γίνει γνωστό το Love Island θα γυριστεί στα Κανάρια Νησιά.

Μάλιστα, αυτό που το κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι το γεγονός πω ο κάθε διαγωνιζόμενος για να παραμείνει στο παιχνίδι, πρέπει να έχει βρει το ταίρι του κάθε εβδομάδα. Έτσι, όσοι δεν καταφέρουν να γίνουν ζευγάρι θα πρέπει να αποχωρήσουν από το νησί.

"Έσκασε" το πρώτο τρέιλερ για το "Love Island" στον ΣΚΑΪ

Ποια φέρεται να παρουσιάσει το Love Island;

Μέχρι στιγμής έχουν ακουστεί πολλά ονόματα που θέλουν για την παρουσίαση του συγκεκριμένου παιχνιδιού στο ΣΚΑΪ ωστόσο ολοένα και περισσότερα δημοσιεύματα θέλουν την γνωστή τραγουδίστρια Ζόζεφιν να είναι εκείνη η οποία αναμένεται να είναι στο τιμόνι της παρουσίασης.

Love Island - Ζόζεφιν

Μπορεί μέχρι στιγμής η ίδια να μην έχει διαψεύσει τίποτα ωστόσο θα είναι αναμφίβολα ένας νέος αέρας στην τηλεόραση μιας και ήταν η πρώτη φορά για εκείνη.

Κάπου εδώ να τονίσουμε πως το «Love Island» είναι ένα από τα πιο "άγρια" ερωτικά ριάλιτι που υπάρχουν στο τηλεοπτικό τοπίο καθώς στη βρετανική βερσιόν, για παράδειγμα, έχουν παιχτεί πλάνα στα οποία έχουν προβληθεί ερωτικές σκηνές ανάμεσα σε παίκτες, ενώ υπήρξαν και πλάνα με καυτές παίκτριες να περιφέρονται γυμνόστηθες στη βίλα.