Έλενα Αθανασοπούλου: Οι αναρτήσεις που «φωτογράφιζαν» τον Κωστόπουλο και προμήνυαν την καταγγελία

Στον αέρα του Πρωινού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έλενα Αθανασοπούλου: Οι αναρτήσεις που «φωτογράφιζαν» τον Κωστόπουλο και προμήνυαν την καταγγελία

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει στον καλλιτεχνικό χώρο με την απόφαση του σκηνοθέτη του Σασμού, Κώστα Κωστόπουλο, να παραιτηθεί από τη σειρά, μετά την καταγγελία της Έλενας Αθανασοπούλου για βιασμό. Ενώ οι περισσότεροι σχολιάζουν πως η δικαιοσύνη θα αποφανθεί το τι συνέβη.

Οι αναρτήσεις της Έλενας Αθανασοπούλου βάζουν φωτιά στον Κώστα Κωστόπουλο

Όμως οι δηλώσεις τις 33χρονης ηθοποιού δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία. Η Έλενα Αθανασοπούλου πολύ πριν δώσει την καταληκτική συνέντευξη ανέβασε post στα social media, που «φωτογράφιζαν» τον γνωστό σκηνοθέτη.

Στις 18 Απριλίου είχε αναρτήσει ένα οργισμένο βίντεο, στο οποίο απευθυνθεί στον σκηνοθέτη, λέγοντας: «Θα σου πω και κάτι τελευταίο. Δεν γουστάρω να είμαστε στον ίδιο χώρο, δεν γουστάρω. Η ενέργειά σου, με πνίγει. Άσε που με αυτά που έχεις κάνει, ήδη στην έχουνε χαρίσει. Λοιπόν, δεν γουστάρω, θέλω να δουλέψω πλέον, χωρίς να φοβάμαι. Τέλος!».

Ενώ στις 16 Απριλίου είχε γράψει: «Για το κορίτσι μου! Και για όλα τα κορίτσια μου! Και για κάθε αγόρι που τραμπούκιζες! Για κάθε ταλαιπωρημένη ψυχή. Για να μην ταλαιπωρηθεί ποτέ ξανά άλλη ψυχή! Μολών λαβέ! Καλή Ανάσταση σε όλους! Ελένη Αθανασοπούλου Τζιράκη, ετών 33».

Αυτές τις αναρτήσεις έφερε στο φως της δημοσιότητας η ομάδα του Πρωινού, αναδεικνύοντας πως η καταγγέλλουσα δεν λειτούργησε μονάχα εν βρασμώ ψυχής.

Όσα ανέφερε ο Κώστας Κωστόπουλος στο Λιάγκα για την καταγγελία της ηθοποιού

Το πρωί της Πέμπτης 5/5, Ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του Πρωινού προχώρησε σε μία αποκάλυψη έπειτα από σχετική επικοινωνία που είχε με τον Κώστα Κωστόπουλο, του σκηνοθέτης της σειράς Σασμός, για την καταγγελία της Έλενας Αθανασοπούλου. Να υπενθυμίσουμε ότι παραιτήθηκε από τη θέση του μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε μεταξύ άλλων: «Προφανώς ισχυρίζεται ότι δεν ισχύει και θα κινήσει τη διαδικασία μέσω του δικηγόρου του και θα κάνει μήνυση στην Έλενα Αθανασοπούλου! Μάλιστα, μου είπε ότι δεν γνωρίζει αν η κυρία Έλενα Αθανασοπούλου έχει πάει την εισαγγελία και έχει κάνει μήνυση. Δεν με έχουν καλέσει από την εισαγγελία, δεν μου έχει κάνει μήνυση, δεν μου έχει σταλεί κάποιο έγγραφο»!