Kim Kardashian: Παραλίγο να χάσει τα μαλλιά της - Το βίντεο από τις 10 ώρες ντεκαπάζ που έκανε

Το σύνολο της Marilyn Monroe θέλει θυσίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Kim Kardashian: Παραλίγο να χάσει τα μαλλιά της - Το βίντεο από τις 10 ώρες ντεκαπάζ που έκανε

Και μπορεί για δύο μέρες ολόκληρος ο πλανήτης να έστρεψε το βλέμματα του στην Αμερική και συγκεκριμένα στο «Met Gala» της Νέας Υόρκης, αλλά και πάλι η Kim Kardashian κατάφερε να τραβήξει όλα τα βλέμματα, ακόμα και αν δεν ήταν για τους σωστούς λόγους. (Δείτε εδώ τι φόρεσαν οι celebrities)

Τα μαρτύρια του Ιωβ πέρασε η Kim Kardashian για να φορέσει το φόρεμα της Marilyn Monroe

H μεγαλύτερη γιορτή της μόδας επέστρεψε με θέμα το Gilded Glamour που αποτελεί το δεύτερο μέρος της έκθεσης «In America: An Anthology of Fashion». Οι celebrities γέμισαν το κόκκινο χαλί με τις μεγαλύτερες δημιουργίες των διάσημων σχεδιαστών, όμως η Kim επέλεξε ένα πολύ vintage και iconic φόρεμα.

Η διάσημη τηλεπερσόνα φόρεσε το φόρεμα της Marilyn Monroe, που είχε βάλει στα γενέθλια του John F. Kennedy το 1962. Η εμφάνισή της δίχασε παρόλο που η Kim αναγκάστηκε να κάνει μια τεράστια αλλαγή στα μαλλιά της για να μοιάσει στην αείμνηστη ηθοποιό. Μάλιστα είναι γνωστό ότι η Kim έκανε πολύ αυστηρή δίαιτα για να μπει στο φόρεμα, ενώ έβαψε τα μαλλιά της platinum blonde για να θυμίζει περισσότερο την αείμνηστη ηθοποιό.

«Νιώθω τιμή που φοράω αυτό το iconic φόρεμα, το οποίο έβαλε η Marilyn Monroe το 1962 για να τραγουδήσει ευτυχισμένα γενέθλια στον πρόεδρο John F. Kennedy. Είναι ένα εντυπωσιακό φόρεμα κολλητό στο δέρμα που επενδύθηκε με περισσότερα από 6000 κρύσταλλα στο χέρι από τον Jean Louis», έγραψε η Kim στο Ιnstagram.

Ωστόσο η κίνηση της χαρακτηρίστηκε από πολλούς απερίσκεπτη, γιατί εκτός από ότι θα μπορούσε να χαλάσει το φόρεμα, σχεδόν κατέστρεψε τα μαλλιά της. Η δραματική αλλαγή από το μαύρο στο platinum blonde είναι αρκετά επικίνδυνη για την υγεία της τρίχας και την τελική εμφάνιση των μαλλιών.

«Το κάνω αυτό εδώ και 10 ώρες», ακούγεται να λέει η Kim με ένα κεφάλι γεμάτο αλουμινόχαρτα σε vlog της Kylie Jenner για την προετοιμασία πριν από το Met Gala. «Θα διακινδυνεύσω να πέσουν τα μαλλιά μου», συμπλήρωσε η Kim.

"Κατακεραύνωσε" την Kim Kardashian ο Βασίλειος Κωστέτσος

Ο Βασίλειος Κωστέτσος είναι αρκετά ενεργός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media καθώς του αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά του. Αυτή τη φορά αφορμή στάθηκε το Met Gala καθώς όλοι οι αστέρες του Hollywood κατάφεραν να εντυπωσιάσουν για άλλη μια χρονιά τους πάντες με τις ενδυματολογικές τους προτιμήσεις.

Ωστόσο, ένα πρόσωπο το οποίο κατάφερε να απασχολήσει και πάλι τον Τύπο ήταν η Kim Kardashian όπου μεταξύ άλλων επέλεξε να φορέσει το θρυλικό φόρεμα της Marilyn Monroe που είχε φορέσει η Μέριλιν Μονρόε το 1962, για να ευχηθεί στον πρόεδρο Τζον Φ. Κένεντι για τα γενέθλιά του.

Ωστόσο, ο Βασίλειος Κωστέτσος, αντέδρασε αρνητικά στην επιλογή του συγκεκριμένου φορέματος από τη διάσημη τηλεπερσόνα καθώς δεν δίστασε να αναφέρει χαρακτηριστικά πως: «Κάποιες Φορές! Κάποια Πράγματα! Δεν έχουν πλάκα! Ούτε αποτελούν τη ροή του συστήματος!

Δεν τολμάς να τα αγγίξεις! Απλά είναι ΝΤΡΟΠΗ! Tου συστήματος και «κατάντια» της εποχής μας! Το να τολμάς να συγκρίνεις και να θέλεις να επιβάλεις……έναν Μύθο της Απόλυτης Γυναίκας με Μια Trash Icon! #metgala2022 #marilynmonroe #kimkardashian. Μέχρι εδώ ακούστηκαν τα κόκαλα της Marilyn να τρίζουν και φωνάζουν!!!!!!!! Σώστεεεεεε το φόρεμα!!!!!Σώστεεε τοοοο!!!!!!!

Και από ότι έμαθα πριν λίγο έχει γίνει σάλος πώς τόλμησαν οι διαχειριστές της περιουσίας/εικόνας της Marilyn Monroe και επέτρεψαν τον δανεισμό του μυθικού αυτού φορέματος……!Που δεν είναι απλά μια βραδινή τουαλέτα που φορέθηκε από την απόλυτη γυναίκα, αλλά εκφράζει μια στιγμή της ιστορίας που άφησε εποχή και σημάδεψε τον πιο διάσημο και δημοφιλή Πρόεδρο της Αμερικής!».