«Να σε ρωτάνε πόσα...;» - Ξέσπασμα δίχως προηγούμενο από την Κεφαλά για τα σχόλια που δέχεται

«Μπορώ να πάω παντού...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Να σε ρωτάνε πόσα...;» - Ξέσπασμα δίχως προηγούμενο από την Κεφαλά για τα σχόλια που δέχεται

Η Χριστίνα Κεφαλά πιάστηκε από τις κάμερες του Super Kατερίνα την Πέμπτη 5/5 και ενώ βρισκόταν στη μέση του δρόμου βρήκε την αφορμή να εκφράσει τα παράπονα της για κακόβουλα σχόλια, που δέχεται τελευταία. Το μοντέλο νιώθει αδικημένη με τα όσα ακούει μετά το πρόσφατο ταξίδι της Ντουμπάι.

Λόγω της δουλειάς της όπως αποκάλυψε έχει την τύχη να ταξιδεύει σε μέρη πιο εύκολα, που σε άλλη περίπτωση θα μπορούσε και πάλι να πάει αλλά για διαφορετικό σκοπό. Για κάποιους λοιπόν, οι φωτογραφίες που ανεβάζει στα social ήταν αφορμή να τη φέρουν σε δύσκολη θέση, ενώ εκείνη δηλώνει πως δουλεύει σκληρά και τίμια, για να έχει όσα έχει και πως σε μια και μοναδική περίπτωση έχει χρησιμοποιήσει μέσον.

Τα σχόλια που δέχτηκε η Χριστίνα Κεφαλά μετά το ταξίδι της στο Ντουμπάι

«Δεν έχω κάνει πολλά ταξίδια γενικά μέχρι στιγμής, στο εξωτερικό ειδικά. Τώρα λίγο με τη δουλειά που απαιτείται επειδή παρουσιάζω διάφορα διαφημιζόμενα προϊόντα στο προφίλ μου στο ίνσταγκραμ. Τώρα το τελευταίο ταξίδι ήταν μάλλον πολύ εκκεντρικό και δέχτηκα πολλά αρνητικά σχόλια. Απορώ πώς ο κόσμος στέλνει τέτοια μηνύματα για να κάνει τέτοια σχόλια στις φωτογραφίες από κάτω.

Δουλεύω από μικρή, πήγα για τη δημοσιότητα όλη αυτή που έχω πάρει από το παιχνίδι, έχω ασχοληθεί με το ίνσταγκραμ, βγάζω το δικό μου εισόδημα, δεν κάθομαι, κάθε μέρα δουλεύω από το πρωί μέχρι το βράδυ και μπορώ να πάω και μόνη μου και στο Ντουμπάι και Μαλδίβες και παντού. Απλά δεν μπορώ να πάω στα πιο χλιδάτα ξενοδοχεία».

«Να πηγαίνεις στο Ντουμπάι και να σε ρωτάνε πόσα παίρνεις; Μου φάνηκε απίστευτο! Που πήγα με τον σύντροφό μου, τη σχέση μου», ανέφερε η Χριστίνα Κεφαλά.

«Δεν υπήρξα κάτι εντελώς περιστασιακό στη ζωή του Σάκη»

Η Χριστίνα Κεφαλά, για ακόμη μια φορά μίλησε για την σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη πριν χωρίσουν και στη συνέχεια μπουν στο Survivor 4 μαζί, χωρίς καν να το γνωρίζουν.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης παραχώρησε συνέντευξη στον Τηλεθεατή και σχολίασε τη στάση που κράτησε μπαίνοντας στο παιχνίδι και την σχέση του με την Μαριαλένα.

Ενώ εσείς είπατε, από την πρώτη στιγμή, ότι με τον Σάκη υπήρξε ένα φλερτ που δεν προχώρησε, ο ίδιος δεν άφησε να εννοηθεί κάτι τέτοιο. Σας ενόχλησε αυτό;

Φυσικά, δεν ήταν κάτι κρυφό. Το ήξερε αρκετός κόσμος αυτό, ούτε υπήρξα κάτι εντελώς περιστασιακό στη ζωή του, κι αυτό το γνωρίζει κι ο ίδιος. Δεν θα σταθώ, όμως, σε αυτό. Εάν ο Σάκης ήθελε να μπει στο παιχνίδι για την Μαριαλένα, εμένα μου φάνηκε πάρα πολύ άσχημο να αρνείται κάποια άλλη κοπέλα.

Χριστίνα Κεφαλά Σάκης Κατσούλης

Όχι ότι με ενδιέφερε, αλλά εγώ δεν ήθελα να πω ψέματα για κάτι που είναι μέσα στην ζωή μου κι είναι αληθινό. Κι αυτό αποδείχθηκε και μετά, που τα βρήκαμε με την Μαριαλένα, το συζητήσαμε και τα λύσαμε όλα. Με αυτό που έκανε ο Σάκης, μου έδειξε ότι μπορεί να πει ψέματα για οτιδήποτε στη ζωή του. Αυτό με εκνεύρισε και με στενοχώρησε. Ενώ, έχει αποκαλύψει πως με τον Σάκη η Χριστίνα συζούσε.