Ελένη Μενεγάκη: Οι τρυφερές ευχές στον αέρα της εκπομπής για την εγκυμοσύνη της Νάργες

«Εμείς να ευχηθούμε με το καλό»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Οι τρυφερές ευχές στον αέρα της εκπομπής για την εγκυμοσύνη της Νάργες

Η ευχάριστη είδηση "έσκασε" για την Λάουρα Νάργες και τον Χρήστο Σαντικάι καθώς αναμένεται να γίνουν για πρώτη φορά γονείς. Έτσι, η Ελένη Μενεγάκη βρήκε την αφορμή για να ευχηθεί με τα πιο τρυφερά λόγια στο ζεύγος μέσα από την εκπομπή «Ελένη».

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε: «Καλά τα νέα της Λάουρας τα μάθατε; Στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της; Πότε την είχαμε εδώ» και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πρόσθεσε: «Θυμάστε τι μας είχε πει τότε; Αυτός είναι!». Από την άλλη η Ελένη ανέφερε ξανά: «Οι γυναίκες που είναι ευτυχισμένες το λένε… Εμείς στο ενθουσιασμό μας το λέμε…».

Οι δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη on air

«Μπήκαμε στην τελική ευθεία…» - Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Σαντικάι για την εγκυμοσύνη της Λάουρα Νάργες

Το πρωί της Πέμπτης 5/5 στην εκπομπή Πρωινό, ο Χρήστος Σαντικάι επιτέλους επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της αγαπημένης του, Λάουρας Νάργιες κάνοντας τις πρώτες φειδωλές δηλώσεις του για το γεγονός, που σας είχαμε αποκαλύψει πρώτοι εδώ στο youweekly.gr εδώ και καιρό!

Μίλησε πανευτυχής στην κάμερα της εκπομπής

Ο τραγουδιστής μίλησε στον Γρηγόρη Μπάκα και ανέφερε: «Μπήκαμε στην τελική ευθεία… Το νερό μπήκε στο αυλάκι… Είμαι ευτυχισμένος»!

Συνέχισε λέγοντας: «Είναι λεπτό το θέμα και δεν θα απαντήσω… Να πάνε όλα καλά! Όλα θα πάνε καλά! Ο Χρήστος μπορεί να ήταν φειδωλός στις δηλώσεις του, όμως το πλατύ χαμόγελό του μαρτυρούσε πόσο ευτυχισμένος είναι με την εγκυμοσύνη της αγαπημένης του, όταν ρωτήθηκε μάλιστα , αν ο λόγος που η Λάουρα δεν πηγαίνει στο ραδιοφωνικό σταθμό είναι η εγκυμοσύνη, εκείνος έγινε Λούης!