Για φαγητό με τον αδερφό της η Κατερίνα Καινούργιου - Φωτογραφία από την έξοδό τους

Μοιάζουν μεταξύ τους;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Για φαγητό με τον αδερφό της η Κατερίνα Καινούργιου - Φωτογραφία από την έξοδό τους

Έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media διατηρεί η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία τον χρησιμοποιεί για να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητα και την δουλειά της.

Η όμορφη παρουσιάστρια που μετακομίζει σε νέο σπίτι έχει δείξει πολλές φορές πόσο πολύ αδυναμία έχει στην οικογένειά της και πως φροντίζει πολύ από τον ελεύθερό της χρόνο να τον περνά μαζί με τους δικούς της.

Μάλιστα, μετά την σημερινή της 5/5 εκπομπή, η Κατερίνα Καινούργιου πήγε για φαγητό με τον πολυαγαπημένο της αδερφό, τον οποίο και απαθανάτισε, δημοσιεύοντας λίγο αργότερα την εν λόγω φωτογραφία, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η ίδια μάλιστα ρώτησε τους διαδικτυακούς της φίλους αν μοιάζουν μεταξύ τους.

Η Κατερίνα Καινούργιου για φαγητό με τον αδερφό της

 Κατερίνα Καινούργιου αδερφός

Την έπιασαν στα πράσα οι φωτογράφοι - Αποκλειστικές φωτογραφίες της Καινούργιου από τις Πασχαλινές της διακοπές

Τα τελευταία χρόνια έφεραν την Κατερίνα Καινούργιου στο επίκεντρο του τηλεοπτικού ενδιαφέροντος, με την ίδια να ανταποκρίνεται άψογα στην πρωινή ζώνη, να κερδίζει τις πρώτες θέσεις στην τηλεθέαση και να δείχνει πως είναι φτιαγμένη για σοβαρές προκλήσεις. Στα προσωπικά της, η πορεία δεν ήταν αντίστοιχη, ωστόσο, με την παρουσιάστρια πρόσφατα να βγαίνει από μια μεγάλη σχέση με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη-Παναγόπουλο και έκτοτε να κρατά κλειστά τα χαρτιά της όσον αφορά στην προσωπική της ζωή.

Με αυτό κατά νου, αποφάσισε να γυρίσει σελίδα στη ζωή της, νοικιάζοντας νέο διαμέρισμα στο κέντρο της πρωτεύουσας (δείτε φωτογραφίες), με ό,τι συνεπάγεται μια μετακόμιση: Αέρα αλλαγών και ένα νέο αισιόδοξο ξεκίνημα. «Ειλικρινά το χρειαζόμουν. Το χρειαζόμουν και για την ψυχολογία μου πάρα πολύ», έχει πει χαρακτηριστικά η “Super Κατερίνα”, προμηνύοντας όμορφα πράγματα στον ορίζοντα.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Μήπως αυτό σημαίνει και τον ερχομό ενός νέου έρωτα στη ζωή της; Κάτι τέτοιο δεν φάνηκε από τις πρόσφατες πασχαλινές διακοπές της, με το YOU να τη συναντά κατ' αποκλειστικότητα στο Πόρτο Χέλι. Αν και καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν πως δεν αργεί η μέρα που θα ανοίξει ξανά την καρδιά της...

Η αλήθεια είναι πως είχε ανάγκη από ένα σύντομο break από τις καθημερινές υποχρεώσεις. Η Κατερίνα ετοίμασε βαλίτσες για τον Αργοσαρωνικό και ανέφερε επιστρέφοντας στην εκπομπή της: «Ήμουν μόνη με τους φίλους μου κι έλεγα “αχ ρε παιδί μου, τι ωραία να είμαι με τον άνθρωπό μου”. Είναι το πρώτο Πάσχα που είμαι μόνη μου ουσιαστικά, γιατί είχα χρόνια σχέση, μετά ήμουν με την οικογένειά μου και πάλι μου έλειπε».

Καινούργιου διακοπές Πάσχα

Κατερίνα Καινούργιου περιοδικό YOU