"Έσκασαν" τα ευχάριστα για την Αναστασία - Τι συνέβη;

Κάτι ετοιμάζει...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η Αναστασία, που όλοι γνωρίσαμε πριν από λίγο καιρό ύστερα από την απίστευτη επιτυχία που έκανε με το τραγούδι της "Αμαρτίες", δεν έχει επαναπαυτει, και φαίνεται πως ετοιμάζει το καινούριο της επαγγελματικό βήμα. Πριν καλά καλά ξεπεράσει τις 18 εκατομμύρια προβολές στο youtube η νεαρή είναι έτοιμη για την επόμενη επιτυχία της, όμως αξίζει να θυμηθούμε και όσα είχε πει στην πρώτη της συνέντευξη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η 19χρονη αυτό το διάστημα βρίσκεται στο στούντιο και ηχογραφεί το νέο της single που θα έχει τίτλο "Λίγο λίγο", ωστόσο αυτό δεν θα κυκλοφορήσει μέχρι τον Ιούνιο. Οι προετοιμασίες για το τραγούδι δεν σταματούν στις ηχογραφήσεις, καθώς σε λίγες μέρες θα πραγματοποιηθεί και η φωτογράφιση για το εξώφυλλο του συγκεκριμένου τραγουδιού.

Το βίντεο κλιπ είναι το αμέσως επόμενο βήμα για να ολοκληρωθεί το "κομμάτι", το οποίο, μάλιστα, θα περιλαμβάνει ανατολίτικα στοιχεία, δίνοντάς μας την εντύπωση πως πρόκειται για ένα πιο χορευτικό τραγούδι.

Αναστάτωση με την δήλωση της: «Είμαι ένα παράδειγμα όπως και ο...»

Αναβρασμός έχει προκληθεί στα social media με τις δηλώσεις της Αναστασίας στην Ελένη Μενεγάκη, το μεσημέρι της Τρίτης 8/3. Η 18χρονη τραγουδίστρια η οποία έχει γίνει viral με το τραγούδι της «Αμαρτίες» στο Tik Tok, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής για το τραγούδι της και την επιτυχία που έχει συναντήσει.

«Είχα παρακολουθήσει τον αλγόριθμο του TikTok και ήξερα ότι το τραγούδι θα πάρει κάποια έκταση» σημείωσε, τονίζοντας πως «όταν έγινε viral το τραγούδι μου δεν το πίστευα. Είμαι ένα παράδειγμα όπως και ο Παντελής Παντελίδης», συμπλήρωσε και πρόσθεσε ότι πέρα από τα θετικά, ακούει και αρνητικά σχόλια.

«Ένα από τα αρνητικά σχόλια που ακούω είναι ότι δεν μπορούν να ακούνε άλλο το τραγούδι μου, πολλοί μου λένε ότι αν και δεν ακούνε αυτή τη μουσική, θέλουν να ακούνε το τραγούδι μου».

«Οι γονείς μου σε ό,τι επιλογή είχα ήταν πάντα κοντά μου», είπε η Αναστασία κλείνοντας.