Θα απέλυαν τον Κώστα Κωστόπουλο αν δεν είχε παραιτηθεί; - Ο όρος του συμβολαίου του στον Σασμό

Η αποκάλυψη στον αέρα του Πρωινού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θα απέλυαν τον Κώστα Κωστόπουλο αν δεν είχε παραιτηθεί; - Ο όρος του συμβολαίου του στον Σασμό

Είναι γνωστό πλέον ότι ο σκηνοθέτης του «Σασμού», Κώστας Κωστόπουλος παραιτήθηκε από την σειρά, μετά το σάλο που ξέσπασε, όταν η ηθοποιός Έλενα Αθανασοπούλου τον κατηγόρησε για βιασμό. Έτσι δημοσιογράφοι, νομικές υπηρεσίες και οι Αρχές έχουν αρχίσει να σκαλίζουν, ό,τι στοιχεία μπορούν να βρουν για τον σκηνοθέτη. (Δείτε εδώ ποια είναι η ψυχολογική του κατάσταση)

Θα ερχόταν απόλυση αν δεν είχε παραιτηθεί ο Κώστας Κωστόπουλος;

Την Παρασκευή 6/5 το πρωί, ο Βαγγέλης Περρής αποκάλυψε στον αέρα του Πρωινού τον όρο που είχε στο συμβόλαιό του ο Κώστας Κωστόπουλος με τον Σασμό.

«Τα συμβόλαια που υπογράφουν οι παράγοντες των μεγάλων παραγωγών που επενδύουν τα κανάλια, πλέον, δεν είναι όπως τα γνωρίζαμε μέχρι πέρυσι. Έχει μεσολαβήσει το κίνημα #metoo και μπαίνει ο όρος ότι σε περίπτωση που εμπλακεί το όνομα, μέχρι η υπόθεση να διαλευκανθεί, όποιος είναι σχετικός με την καταγγελία δεν μπορεί να συνεχίσει να συνεργάζεται με κανάλι ή εταιρεία παραγωγής.

Ένα τέτοιο συμβόλαιο έχει υπογραφεί. Ήταν παραίτηση πριν μπει σε εφαρμογή ο όρος που έχει υπογράψει», αποκάλυψε ο Βαγγέλης Περρής.

Όσα ανέφερε ο Κώστας Κωστόπουλος στο Λιάγκα για την καταγγελία της ηθοποιού

Το πρωί της Πέμπτης 5/5, Ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του Πρωινού προχώρησε σε μία αποκάλυψη έπειτα από σχετική επικοινωνία που είχε με τον Κώστα Κωστόπουλο, του σκηνοθέτης της σειράς Σασμός, για την καταγγελία της Έλενας Αθανασοπούλου. Να υπενθυμίσουμε ότι παραιτήθηκε από τη θέση του μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε μεταξύ άλλων: «Προφανώς ισχυρίζεται ότι δεν ισχύει και θα κινήσει τη διαδικασία μέσω του δικηγόρου του και θα κάνει μήνυση στην Έλενα Αθανασοπούλου! Μάλιστα, μου είπε ότι δεν γνωρίζει αν η κυρία Έλενα Αθανασοπούλου έχει πάει την εισαγγελία και έχει κάνει μήνυση. Δεν με έχουν καλέσει από την εισαγγελία, δεν μου έχει κάνει μήνυση, δεν μου έχει σταλεί κάποιο έγγραφο»!