Τον είχε απειλήσει και στο παρελθόν - Ο δικηγόρος του Κώστα Κωστόπουλου απαντά για την υπόθεση βιασμού

Δεν έχει κατατεθεί επίσημη μήνυση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τον είχε απειλήσει και στο παρελθόν - Ο δικηγόρος του Κώστα Κωστόπουλου απαντά για την υπόθεση βιασμού

Η παραίτηση του Κώστα Κωστόπουλου εξαιτίας της καταγγελίας για βιασμό από την Έλενα Αθανασοπούλου σόκαρε το πανελλήνιο και για πρώτη φορά ο δικηγόρος του εμφανίστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, την Παρασκευή 6/5, για να δώσει απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που έχουν προκύψει.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου του Κώστα Κωστόπουλου για την υπόθεση βιασμού της Έλενας Αθανασοπούλου

Ανέφερε, λοιπόν, πως η ηθοποιός, η οποία βρίσκεται σε περίεργη ψυχολογική κατάσταση, είχε απειλήσει και στο παρελθόν τον σκηνοθέτη για πιθανή καταγγελία και γι' αυτό τον λόγο αποφάσισε ο ίδιος να αποχωρήσει από την σειρά την οποία έχει αναλάβει να σκηνοθετήσει.

Ο Νικόλαος Βιτώρος συνέχισε λέγοντας πως δεν έχει κατατεθεί ακόμα επίσημη μήνυση σε βάρος του εντολέα του και ότι δεν μπορεί να ειπωθεί, μέχρι στιγμής, κάποιο παραπάνω στοιχείο. Ωστόσο, ο φερόμενος δράστης περιμένει τι θα αποφασίσει η Δικαιοσύνη.

Οι αναρτήσεις που «φωτογράφιζαν» τον σκηνοθέτη και προμήνυαν την καταγγελία

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει στον καλλιτεχνικό χώρο με την απόφαση του σκηνοθέτη του Σασμού, Κώστα Κωστόπουλο μετά την καταγγελία της Έλενας Αθανασοπούλου για βιασμό, ενώ οι περισσότεροι σχολιάζουν πως η δικαιοσύνη θα αποφανθεί το τι συνέβη.

Όμως οι δηλώσεις τις 33χρονης ηθοποιού δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία. Η Έλενα Αθανασοπούλου πολύ πριν δώσει την καταληκτική συνέντευξη ανέβασε post στα social media, που «φωτογράφιζαν» τον γνωστό σκηνοθέτη.

Στις 18 Απριλίου είχε αναρτήσει ένα οργισμένο βίντεο, στο οποίο απευθυνθεί στον σκηνοθέτη, λέγοντας: «Θα σου πω και κάτι τελευταίο. Δεν γουστάρω να είμαστε στον ίδιο χώρο, δεν γουστάρω. Η ενέργειά σου, με πνίγει. Άσε που με αυτά που έχεις κάνει, ήδη στην έχουνε χαρίσει. Λοιπόν, δεν γουστάρω, θέλω να δουλέψω πλέον, χωρίς να φοβάμαι. Τέλος!».

Ενώ στις 16 Απριλίου είχε γράψει: «Για το κορίτσι μου! Και για όλα τα κορίτσια μου! Και για κάθε αγόρι που τραμπούκιζες! Για κάθε ταλαιπωρημένη ψυχή. Για να μην ταλαιπωρηθεί ποτέ ξανά άλλη ψυχή! Μολών λαβέ! Καλή Ανάσταση σε όλους! Ελένη Αθανασοπούλου Τζιράκη, ετών 33».

Αυτές τις αναρτήσεις έφερε στο φως της δημοσιότητας η ομάδα του Πρωινού, αναδεικνύοντας πως η καταγγέλλουσα δεν λειτούργησε μονάχα εν βρασμώ ψυχής.