Οικογενειακή απόδραση στο Παρίσι - Οι τρυφερές στιγμές του Γιώργου Παπαδόπουλου και της Γαλάτειας με τον γιο τους

Ζηλεύουμε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Οικογενειακή απόδραση στο Παρίσι - Οι τρυφερές στιγμές του Γιώργου Παπαδόπουλου και της Γαλάτειας με τον γιο τους

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Γαλάτεια Βασιλειάδη έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια και το δέσιμό τους είναι τόσο μεγάλο που μπορούν να κάνουν φάρσες δημόσια. Όσο ευχάριστα και να παιρνούν, όμως, με τα δύο τους παιδιά στην Αθήνα, θέλησαν να ξεσκάσουν για λίγο και να κάνουν ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

Στο πλάι τους είχαν τον μεγάλο τους γιο, καθώς ο δεύτερος είναι μόνο λίγων μηνών και προσπάθησαν να αποφύγουν την όποια ταλαιπωρία. Έτσι, οι τρεις τους βρέθηκαν στο μαγικό Παρίσι και επισκέφθηκαν πολλά από τα αξιοθέατα της πόλης. Δεν θα μπορούσαν να παραλείωουν, φυσικά, την Disneyland, που αποτελεί μία μοναδική εμπειρία για κάθε παιδάκι που επισκέπτεται το συγκεκριμένο σημείο.

Το ταξίδι του Γιώργου Παπαδόπουλου με την γυναίκα και τον γιο του στο Παρίσι

Φωτογραφήθηκαν οικογενειακώς μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ, αλλά και από το κάστρο της Disney και μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους λίγα από αυτά τα στιγμιότυπα στα social media.

Ο γιος του Γιώργου Παπαδόπουλου στο Παρίσι

Η Γαλάτεια Βασιλειάδη στο Παρίσι

Ο γιος του Γιώργου Παπαδόπουλου και της Γαλάτειας Βασιλειάδη

Οι δηλώσεις του τραγουδιστή για το bullying που έχει δεχτεί

Στο «Κοσμοράδιο 95,1» παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Παπαδόπουλος όπου μίλησε για όλους και για όλα καθώς πριν από λίγο καιρό είχε αναφερθεί και για την Eurovision όπου τον ήθελαν να εκπροσωπεί την Κύπρο. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε για το πρώτα του βήματα στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας καθώς είπε χαρακτηριστικά:

«Το καινούργιο τραγούδι μου με έχει ξετρελάνει, έπρεπε να είναι τρελιάρικο και ποιοτικό μαζί. Στη Eurovision με έπεισε να συμμετέχω ως δημιουργός, ο Γιώργος Αρσενάκος. Γράφτηκε ξαφνικά μέσα από ένα Zoom. Μετά τα 30 δεν στενοχωριέμαι για να κανένα σχόλιο. Έχω να τσακωθώ από τότε.

Υπήρχαν προτάσεις για να κάνουμε τηλεοπτική παρουσίαση με την Γαλάτια, αλλά δεν ήταν του στυλ μας, θέλω κάτι διασκεδαστικό. Το bullying που δέχτηκα στα πρώτα μου βήματα από δημοσιογράφους και εκπομπές για το θέμα της ομοιότητας της φωνής μου με του Χατζηγιάννη, με έκανε να μοιάζω για χρόνια αντικοινωνικός».