«Θα ταξιδεύουμε πάντα μαζί» - Βαρύ πένθος για τον Γιάννη Λουκάκο

Ποιος πέθανε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Θα ταξιδεύουμε πάντα μαζί» - Βαρύ πένθος για τον Γιάννη Λουκάκο

Μπορεί ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος να ζει στιγμές ευτυχίας, αλλά ο επί χρόνια μέντοράς του, Γιάννης Λουκάκος, περνά πολύ δύσκολες ώρες, καθώς χτες Πέμπτη 5/5 έφυγε από την ζωή ο αγαπημένος πατέρας του, Αντώνης. Την ανακοίνωση έκανε μάλιστα ο ίδιος ο chef μέσα από το προσωπικό του προφίλ στα social media.

Βαρύ το πένθος για τον Γιάννη Λουκάκο

Και μπορεί ο λογαριασμός του να είναι αφιερωμένος σε εύκολες συνταγές και πεντανόστιμα πιάτα. Ωστόσο, αυτή την φορά η ανάρτηση ήταν πολύ διαφορετική.

Αυτή την φορά ο διάσημος chef ανήρτησε μια φωτογραφία του πατέρα του, συνοδευόμενη από ένα μακροσκελές αποχαιρετιστήριο κείμενο:

«Το είχα άγχος. Τελικά όμως δε χρειάστηκε να πούμε πολλά... Μόνο να κοιταχτούμε στα μάτια. Να δούμε την ψυχή ο ένας του άλλου. Εκεί υπάρχει αγνή, παντοτινή αγάπη και τίποτε άλλο. Έφυγες γεμάτος και ήσυχος και ας μην ήμουν στο πλάι σου τις τελευταίες ώρες.

Ήσουν έτοιμος για το ταξίδι σου από καιρό. Αλλωστε ρε θηρίο την έστιψες τη ζωή... Με καθοδήγησες να γίνω ο άνθρωπος που είμαι και πήρες μεγάλη χαρά να βλέπεις το σπόρο σου να εξελίσσεται με τρόπους που δεν είχες φανταστεί... Για αυτά αισθάνομαι μεγάλη ευγνωμοσύνη... Ζεις μέσα μου, θα ταξιδεύουμε για πάντα μαζι... Είσαι ο αγαπημένος μου.

Αντώνης Λουκάκος του Ιωάννη
Ο "κυρ Αντώνης"
16/1/1931 - 5/5/2022
Μανιάτης από Λάγια & Μπουλαριούς"

Ο «θείος Λεωνίδας» μοιράστηκε με την νεολαία μια ιστορία του με τον Γιάννη Λουκάκο

Στο επεισόδιο του MasterChef (30/3), παρακολουθήσαμε τους παίκτες που έχουν αποχωρήσει να επιστρέφουν στην κουζίνα του ριάλιτι και να αγωνίζονται για να κατακτήσουν και πάλι μία ποδιά. Τα πράγματα όμως, ταράχτηκαν ιδιαίτερα όταν ξεκίνησε να μιλά ο Μπόμπαινας.

Τότε βρήκαν την ευκαιρία οι κριτές να κάνουν μια βόλτα στον εξώστη και να συζητήσουν με τους 11 εναπομείναντες παίκτες. Όσο βρίσκονται εκεί, ο Μπόμπαινας είχε ένα ατύχημα στην κουζίνα του, καθώς κόπηκε στο χέρι και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θυμήθηκε ένα δικό του ευτράπελο, όταν βρισκόταν στην κουζίνα του Γιάννη Λουκάκο.

Σαν καλός… «θείος», μάζεψε τα παιδιά γύρω του και τους εξιστόρησε τι του είχε συμβεί.

«Κόπηκα και είχα πιάσει το δάχτυλό μου και έβριζα. Πήγα να πιαστώ από κάπου και τελικά έβαλα το χέρι μου μέσα στη φριτέζα και κάηκα. Όταν πήγα να κατέβω τις σκάλες έπεσα και έσπασα το πόδι μου», θυμήθηκε ο σεφ Κουτσόπουλος.