«Δυσκολεύτηκα λίγο περισσότερο...» - Η συγκινητική εξομολόγηση της Αγαθής Ράντη για την εξωσωματική της

«Αν δεν το νιώσεις, δεν μπορείς να καταλάβεις»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δυσκολεύτηκα λίγο περισσότερο...» - Η συγκινητική εξομολόγηση της Αγαθής Ράντη για την εξωσωματική της

Η Αγαθή Ράντη βρέθηκε ως καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής Love it το πρωί της Παρασκευής 6/5 και μαζί της ήταν και η δίδυμη αδερφή της, Βαλεντίνη Ράντη, η οποία έγινε μανούλα έναν χρόνο πριν. Οι δυο τους συζήτησαν με την Ιωάννα Μαλέσκου και η πρώτη που περιμένει να έρθει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, μίλησε "ανοιχτά" για την εξωσωματική που επέλεξε να κάνει.

Με αφορμή την ημέρα της μητέρας που είναι αυτή την Κυριακή 8/5 η ίδια προσπάθησε να εξηγήσει το συναίσθημα της μητρότητας και πόσο δύσκολο είναι σαν συμβεί αυτό, καθώς πολλές γυναίκες προσπαθούν και δεν τα καταφέρνουν. Νιώθει πολύ τυχερή που μπόρεσε μέσω της εξωσωματικής να έχει αυτή την ευκαιρία και το γεγονός πως γνώρισε τόσες γυναίκες που παλέυουν με κάτι παρόμοιο της δίνει ακόμη μεγαλύτερη δύναμη.

Οι δηλώσεις της Αγαθής Ράντη για την εξωσωματική της

Η δημοσιογράφος ανέφερε αρχικά: «Είναι γεγονός πως επειδή εγώ δυσκολεύτηκα λίγο περισσότερο κι επειδή όλοι ήταν κοντά μου στην προσπάθεια που κάναμε, με αφορμή τη γιορτή της μητέρας καλό είναι να ευχόμαστε σε όλες τις μαμάδες του κόσμου γιατί αν δεν το νιώσεις δεν μπορείς να καταλάβεις όλο αυτό το συναίσθημα. Θεωρώ ότι πρέπει να ευχηθούμε και στις μαμάδες που θέλουν να κάνουν παιδάκια και δεν μπορούν, και αυτές μαμάδες είναι».

«Εμείς κάναμε εξωσωματική για να μπορέσω να έχω ένα μωράκι, υπάρχουν και πιο δύσκολες περιπτώσεις, απλά επειδή εμείς προσπαθήσαμε περισσότερο και πήγαμε με φυσικό κύκλο και όλα αυτά κι επειδή θα έχεις και αποτυχίες, θέλει πολλή στήριξη σε αυτή την προσπάθεια. Εγώ μέσα από αυτή τη διαδικασία γνώρισα γυναίκες που πραγματικά αξίζουν τον θαυμασμό όλων», κατέληξε.

Ποιο το φύλο του μωρού;

Μέσα από μια τρυφερή ανάρτηση, η γνωστή δημοσιογράφος δημοσιοποίησε το γεγονός της εγκυμοσύνης της, αναφέροντας πως περνάει μια από τις καλύτερες περιόδους στη ζωή της και πως ανυπομονούν με το σύντροφο της να κρατήσουν αγκαλιά το μωρό τους. Το φύλο του μωρού προδίδει το μπλε μπαλόνι στην ανάρτηση της, επομένως περιμένουν αγοράκι.

Μοιράστηκε επίσης πως ο δρόμος τους δεν ήταν εύκολος για να αποκτήσουν μωράκι, στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο και δίνοντας ελπίδα και σε όσα ζευγάρια προσπαθούν να φτιάξουν και εκείνοι οικογένεια, ενώ ταυτόχρονα μοιράστηκε και τις λεπτομέρειες του δικού τους δρόμου μέχρι να μείνει έγκυος.

"Ένας επιστήμονας με εξαιρετική ομάδα στο ΑΚΕΣΩ @marinelalaka ξέρεις ότι σου έχω αδυναμία!

Εσύ @mikekarozas τα ξέρεις όλα από το πρώτο δευτερόλεπτο είσαι ο άνθρωπος μου και στα δύσκολα που περασαμε!

Σε αυτή τη διαδρομή και στις δύσκολες στιγμές είχα πάντα κοντά μου το άλλο μου μισό @valentiniranti αλλά και τον άνθρωπο που με έφερε στη ζωη!

Μέσα από αυτή τη διαδικασία γνώρισα γυναίκες και ζευγάρια με απίστευτη δύναμη που αξίζουν μόνο σεβασμό για την προσπάθεια τους!"

Η αναοίνωση της Αγαθής Ραντή