Δεν έριξε βλέμμα στον φακό - Αναστατωμένη στο κέντρο της Αθήνας η Κατερίνα Καινούργιου

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεν έριξε βλέμμα στον φακό - Αναστατωμένη στο κέντρο της Αθήνας η Κατερίνα Καινούργιου

Φαίνεται πως τα συνεχόμενα χαμηλά νούμερα που κάνει η εκπομπή της έχουν αναστατώσει την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία δεν μπορεί να απολαύσει ούτε τη βόλτα της. Το μεσημέρι της Πέμπτης 5/5 με το πέρας της εκπομπής της η Κατερίνα πήγε στο κέντρο της Αθήνας για βόλτα μαζί φίλους της, ώστε να ξεχάσει για λίγο τα επαγγελματικά.

Αναστατωμένη στο Κολωνάκι η Κατερίνα Καινούργιου

Όμως όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες μόνο να ξεχαστεί δεν κατάφερε η παρουσιάστρια, καθώς η ταραχή διακρίνεται σε κάθε στιγμή που απαθανάτισε ο φακός του φωτογράφου.

Ντυμένη στα μαύρα με ένα καφέ oversized σακάκι και μια πιο ανοιχτή απόχρωση κάτω, η Κατερίνα προχωρά στους δρόμους του Κωλονακίου με σκυφτό κεφάλι και μαύρα γυαλιά ηλίου που εμποδίζουν τον φακό να καταγράψει 100% τις εκφράσεις του προσώπου της.

όμως όλα δείχνουν πως έχει πάρει ήδη το φως για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και αυτό τουλάχιστον θα έπρεπε να τοποθετεί ένα χαμόγελο στα χείλη της.

Η Κατερίνα Καινούργιου στην Αθήνα

Η Κατερίνα Καινούργιου στο Κολωνάκι

Για φαγητό με τον αδερφό της η Κατερίνα Καινούργιου

Έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media διατηρεί η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία τον χρησιμοποιεί για να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητα και την δουλειά της.

Η όμορφη παρουσιάστρια που μετακομίζει σε νέο σπίτι έχει δείξει πολλές φορές πόσο πολύ αδυναμία έχει στην οικογένειά της και πως φροντίζει πολύ από τον ελεύθερό της χρόνο να τον περνά μαζί με τους δικούς της.

Μάλιστα, μετά την σημερινή της 5/5 εκπομπή, η Κατερίνα Καινούργιου πήγε για φαγητό με τον πολυαγαπημένο της αδερφό, τον οποίο και απαθανάτισε, δημοσιεύοντας λίγο αργότερα την εν λόγω φωτογραφία, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η ίδια μάλιστα ρώτησε τους διαδικτυακούς της φίλους αν μοιάζουν μεταξύ τους.

 Κατερίνα Καινούργιου αδερφός