«Μην περιμένει τηλεφώνημά μου η Μαρία Ηλιάκη, δεν θα την πάρω» - Καταπέλτης ο Νίκος Μουτσινάς

Τα «έχωσε» στην Κατερίνα Καραβάτου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Μην περιμένει τηλεφώνημά μου η Μαρία Ηλιάκη, δεν θα την πάρω» - Καταπέλτης ο Νίκος Μουτσινάς

Το μεσημέρι της Παρασκευής 6/5 ο Νίκος Μουτσινάς υποδέχτηκε στο «Καλό Μεσημέρακι» την παλιά του συνεργάτιδα, Κατερίνα Καραβάτου, η οποία μπούκαρε στο πλατό και του έκανε έκπληξη. Όπως ήταν ανανμενόμενο μετά το πρώτο σοκ η συζήτηση πήγε στην Μαρία Ηλιάκη. (Δείτε εδώ τις δηλώσεις του Μουτσινά για την Ηλιάκη)

Καταπέλτης ο Νίκος Μουτσινάς για την Μαρία Ηλιάκη

Είναι γνωστό ότι μετά το έκτακτο τέλος του «Ξαναδέστε τους» η ομάδα κάπως έσπασε και οι σχέσεις μεταξύ του Νίκου και της Μαρίας τεντώθηκαν. Η παρουσιάστρια μάλιστα έχει παραδεχθεί ότι «κρατά μούτρα» από τον Νίκο που δεν την πήρε να της ευχηθεί για την γέννηση της κόρης της.

Σήμερα όμως ήρθε μια άλλη γερά σπόντα από πλευράς του παρουσιαστή.

Όταν η Κατερίνα Καραβάτου έκανε πλάκα, πως ο Νίκος έχει γεράσει στα χρόνια που μεσολάβησαν από τη συνεργασία τους, εκείνος απάντησε: «Αυτά είναι λόγια της Ηλιάκη. Γνωρίζω τον οχετό που έχεις δίπλα σου στην εκπομπή! Σα δεν ντρέπεται αυτή η κοπέλα! Πες της δεν θα την πάρω τηλέφωνο, μην περιμένει άδικα την κλήση μου».

Ωστόσο φαίνεται πως ο τόνος του ήταν αρκετά χιουμοριστικός.

«Δεν θα αντέξω να τους βλέπω καψωμένους, ολοτσίτσιδους να κάνουν...» - Δίκασε ο Μουτσινάς

Το μεσημέρι της Πέμπτης 5/5 στο Καλό μεσημεράκι ο παρουσιαστής Νίκος Μουτσινάς, με αφορμή το νέο πρόγραμμα του σταθμού «έσφαξε» το νέο σόου της «καναλάρας» του, το Love Island, το οποίο αναμένεται να χαρίσει σκηνές απείρου κάλλους δίχως αμφιβολία.

Για όσους δεν γνωρίζουν για το κόνσεπτ το Love Island είναι ένα από τα πιο γνωστά ριάλιτι της Βρετανίας αλλά και τα πιο ακραία με γυμνόστηθες κοπέλες να κάνουν συνεχώς περατζάδες αλλά και να μην διστάζουν οι παίκτες να έρθουν σε πολύ στενή… επαφή μες στο παιχνίδι αφού ο στόχος είναι να βρουν το ταίρι τους.

«Μα πες μου πως είναι ψέματα, πως δεν θα γίνει τελικά. Το τρέιλερ που βλέπω, δεν το επιτρέπω, ρε Φάληρο τι είναι αυτά; Πισίνες, μαγιό και στόχος τους α βρουν κάποιον άλλο, μαζί να το ζούνε και να… τι γίνεται τώρα καλέ;

Μα δεν χρειάζεται μέσα στο πρόγραμμα να βάλεις κι αυτό. Γυμνούς τους βγάζετε και μας τρομάζετε, καναλάρα τι κάνεις; Και εγώ αυτό το σόου δεν θα αντέξω να τους βλέπω καψωμένους, ολοτσίτσιδους να κάνουν όλοι τους έρωτα στο νησί του έρωτα. ΣΚΑΪ μου, καναλάρα πες πως είναι ψέματα, τι είναι αυτό;» τραγούδησε ο παρουσιαστής με στοίχους όλο νόημα.