Γάμος για Λάουρα Νάργες και Χρήστο Σαντικάι; - Το μονόπετρο που γέννησε ερωτηματικά

Λίγο μετά την επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γάμος για Λάουρα Νάργες και Χρήστο Σαντικάι; - Το μονόπετρο που γέννησε ερωτηματικά

Η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι, με μία πολύ τρυφερή ανάρτηση που έκαναν στο Instagram επιβεβαίωσαν πως πρόκειται να γίνουν γονείς για πρώτη φορά, κάτι για το οποίο φυσικά το Youweekly.gr σας είχε ενημερώσει εδώ και μέρες (δείτε εδώ το αποκλειστικό μας).

«Θα γίνουμε γονείς και πετάμε από την χαρά και την ευτυχία μας! Ανυπομονούμε σαν τρελοί να κρατήσουμε στην αγκαλιά μας το αγγελουδάκι μας! Είμαστε τόσο τυχεροί και νιώθουμε ευλογημένοι», έγραψε χαρακτηριστικά η Λάουρα στην ανάρτηση που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Θα κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους Σαντικάι και Νάργες;

Η ανάρτηση αυτή ωστόσο κρύβει ένα στοιχείο που λίγοι μπόρεσαν να εντοπίσουν. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια φαίνεται πως φοράει στο χέρι της ένα μονόπετρο, το οποίο μάλλον της έχει δώσει ο αγαπημένος της.

Νάργες Σαντικάι γάμος

Οι ίδιο άλλωστε έχουν μιλήσει αρκετές φορές για το ενδεχόμενο ενός γάμου και δεν είναι καθόλου αρνητικοί. Όπως όλα δείχνουν βέβαια, η πρόταση έχει ήδη γίνει.

«Σε δύο χρόνια θα έρθω με πρόσκληση του γάμου. Ξέρω ότι θα μου κάνει πρόταση γάμου φέτος ο Χρήστος, αλλά δεν μου λέει τίποτα παραπάνω», είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου η Λάουρα Νάργες στη συνέντευξη που παραχώρησε στο The 2night Show.

Οι τρυφερές ευχές της Ελένης Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής για την εγκυμοσύνη της Νάργες

Η ευχάριστη είδηση "έσκασε" για την Λάουρα Νάργες και τον Χρήστο Σαντικάι καθώς αναμένεται να γίνουν για πρώτη φορά γονείς. Έτσι, η Ελένη Μενεγάκη βρήκε την αφορμή για να ευχηθεί με τα πιο τρυφερά λόγια στο ζεύγος μέσα από την εκπομπή «Ελένη».

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε: «Καλά τα νέα της Λάουρας τα μάθατε; Στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της; Πότε την είχαμε εδώ» και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πρόσθεσε: «Θυμάστε τι μας είχε πει τότε; Αυτός είναι!». Από την άλλη η Ελένη ανέφερε ξανά: «Οι γυναίκες που είναι ευτυχισμένες το λένε… Εμείς στο ενθουσιασμό μας το λέμε…».