Κωνσταντίνου και Ελένης: Αδιανόητο! - Στην φόρα η φωτογραφία που "καίει" την πολυσυζητημένη σειρά του ΑΝΤ1

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κωνσταντίνου και Ελένης: Αδιανόητο! - Στην φόρα η φωτογραφία που

Η σειρά του ΑΝΤ1 «Κωνσταντίνου και Ελένης» έχει αγαπηθεί όσο τίποτα άλλο από τους τηλεθεατές καθώς όσα χρόνια κι αν έχουν περάσει οι περισσότεροι συνεχίζουν να το βλέπουν σημειώνοντας πολύ ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης μιας και είναι μια σειρά που δεν πρόκειται να βαρεθείς ποτέ.

Τα περισσότερα επεισόδια της σειράς όπως είναι γνωστό έχουν γυριστεί στο νεοκλασικό σπίτι στο Μαρούσι όπου ήταν η κύρια αιτία τσακωμού για την Ελένη Βλαχάκη και τον Κωνσταντίνο Κατακουζηνό Υπήρχε, όμως, ένα ακόμη σπίτι, το οποίο βλέπαμε συχνά στα επεισόδια, κι αυτό δεν ήταν άλλο από το διαμέρισμα του Μάνθου.

Αυτό που μάλλον δεν θα ξέρουν οι περισσότεροι είναι το γεγονός πως τα δυο "σπίτια" ήταν μόλις μερικά βήματα από το ένα στο άλλο μιας και υπήρχε συγκεκριμένο στούντιο στο οποίο γύριζαν τις σκηνές. Δείτε επίσης εδώ ποια είναι η απαγορευμένη σκηνή που "έκοψαν"

Το στούντιο από τα σπίτι στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Κωνσταντίνου και Ελένης

Πέρασαν 24 ολόκληρα χρόνια - Δείτε πως είναι σήμερα η Ιταλίδα Σιλβάνα από το Κωνσταντίνου και Ελένης

24 ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από την πρώτη προβολή του επεισοδίου «Σφαίρες πάνω απ’ το Μαρούσι», ένα από τα πιο επιτυχημένα του «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την «άτακτη» Σιλβάνα –αρραβωνιαστικιά του πρώην μαφιόζου Νίνο Πούτσο και νέα κατάκτηση του Μάνθου- που αποτέλεσε μία από τις πιο hot guest εμφανίσεις;

Η ιταλικής καταγωγής Χριστίνα Γουλιελμίνο με τα σπαστά ελληνικά έκανε θραύση στην Ελλάδα τη δεκαετία των ‘90s και παρότι πλέον ζει μόνιμα στην Ιταλία, οι Έλληνες θαυμαστές της έχουν τη δυνατότητα να την απολαμβάνουν μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media.

Πόσο άλλαξε η σέξι Σιλβάνα; Ελάχιστα. Μπορούμε, όμως, να πούμε ότι σήμερα είναι ακόμα πιο σέξι από ό,τι την είδαμε στην επιτυχημένη σειρά των Ρώμα – Χατζησοφιά…

Δείτε εδώ πως είναι σήμερα!