Πασίγνωστη δημοσιογράφος του ALPHA ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πασίγνωστη δημοσιογράφος του ALPHA ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας

Την Δευτέρα του Πάσχα η γνωστή δημοσιογράφος του ALPHA ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον επί οκτώ χρόνια σύντροφό της Γιώργο Σκλαβούνο.

Όπως είναι λογικό η ίδια πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς η τελετή που πραγματοποιήθηκε ήταν άκρως παραμυθένια. Πιο συγκεκριμένα, η κάμερα της εκπομπής «T-Live» ήταν επίσης εκεί όπου απαθανάτισε τις τρυφερές στιγμές του ζευγαριού.

Μάλιστα, η Βίκυ Χαντζή έφτασε στην εκκλησία με μία εντυπωσιακή Alfa Romeo Spider, μοντέλο του 1978, που οδηγούσε ο ιδιοκτήτης της και κουμπάρος του ζευγαριού Λάμπης Τσουκαλάς. Μάλιστα, το επόμενο βήμα στην σχέση τους έκανε επίσης και ο Γιώργος Μαυρίδης με την αγαπημένη του.

Ο εντυπωσιακός γάμος της Βίκυς Χαντζή

Βίκυ Χαντζή: Η on air γκάφα της παρουσιάστριας - Κοκκίνησε από την ντροπή της!

Στον τηλεοπτικό αέρα της πρωινής εκπομπής του Alpha , Alpha Παντού, η παρουσιάστρια Βίκυ Χαντζή έκανε μια γκάφα την οποία και άργησε λιγάκι να καταλάβει, όταν την κατάλαβε δηλαδή ήταν πλέον πολύ αργά. Συνεχίστε να διαβάσετε και θα καταλάβετε. Είχε αρκετή πλάκα, όπως θα διαπιστώσετε.

Η παρουσιάστρια λοιπόν σήμερα 29 Ιουλίου, ευχήθηκε... αλλά το θέμα είναι σε ποιούς ευχήθηκε. Αναλυτικότερα, δήλωσε τα εξής: "Παιδιά είναι μεγάλη γιορτή σήμερα. Να πούμε χρόνια πολλά στον Πέτρο και στον Παύλο που γιορτάζουν. Χρόνια πολλά στον δικό μας Πέτρο Καρσιώτη, στον Πέτρο Γκάτζια, στην Πετρούλα, σε όσους φίλους και γνωστούς έχετε και αγαπάτε"

Μόνο που σήμερα δεν γιορτάζει ο Πέτρος αλλά ο Θεόδοτος και ο Θεοδότης... Συνέχισε ο Παναγιώτης Σουρέλης. "Χρόνια πολλά μπαμπά!". Ύστερα, επενέβη η Φωτεινή Πετρογιάννη για να ξεκαθαρίσει το τοπίο! Είπε: "Νομίζω ότι δεν είναι σήμερα όμως. Νομίζω ήταν τον Ιούνιο"

Αυτή ήταν η αντίδραση της Βίκυς Χαντζή όταν κατάλαβε την on air γκάφα της

Χαντζή