Πόσο κοστίζει μια βραδιά στο 5αστερο ξενοδοχείο της Οικονομάκου και του Μιχόπουλου στην Σαντορίνη

Δυο μισθοί και κάτι...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πόσο κοστίζει μια βραδιά στο 5αστερο ξενοδοχείο της Οικονομάκου και του Μιχόπουλου στην Σαντορίνη

Το 5άστερο ξενοδοχείο στην Σαντορίνη, Kivotos Santorini, ανήκει στην οικογένεια του Φίλιππου Μιχόπουλου, του συζύγου της Αθηνάς Οικονομάκου και είναι ονειρικό. Πόσο κοστίζει όμως μια βραδιά στα πολυτελέστατα δωμάτια του;

Το Kivotos Santorini βρίσκεται στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης, σε απόσταση 60μ. από τον Σκάρο και διαθέτει τέσσερις σουίτες και τρεις βίλες, εστιατόριο, spa αλλά και skybar.

Kivotos Σαντορίνη

Όλα τα δωμάτια έχουν δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ιδιωτικό μπάνιο και ένα από τα πιο εντυπωσιακά του στοιχεία είναι η θέα που προφέρει στη θάλασσα, το ηλιοβασίλεμα και το ηφαίστειο. Μερικά δωμάτια Το υπέροχο design του με το ελληνικό στοιχείο ταιριάζει απόλυτα με το νησί!

Φίλιππος Μιχόπουλος ξενοδοχείο Σαντορίνη

Τόσο κοστίζει μια νύχτα στο ξενοδοχείο Οικονομάκου - Μιχόπουλου

Επειδή το Kivotos Santorini αποτελεί στολίδι της Σαντορίνης και προκαλεί αίσθηση στον ξενοδοχειακό χάρτη του νησιού αλλά και της Ελλάδας, αναζητήσαμε πόσο θα χρειαστεί να πληρώσει κάποιος για μία διανυκτέρευση… Η τιμή του λοιπόν για ένα βράδυ ξεκινάει περίπου στα 1080€ και αφορά τη Junior Σουίτα με βεράντα. Ενώ για τη King Σουίτα με θέα τη θάλασσα και ιδιωτική πισίνα θα χρειαστεί να δώσει κάποιος περίπου στα 2070€. Δείτε πόσο κοστίζει μια βραδιά και στο ξενοδοχείο του Παντζόπουλου στην Άνδρο.

Kivotos Σαντορίνη Φίλιππος Μιχόπουλος

Kivotos Σαντορίνη

Kivotos ξενοδοχείο

Kivotos δωμάτια

Kivotos τιμή

Kivotos Αθηνά Οικονομάκου

Kivotos Φίλιππος Μιχόπουλος

Kivotos καλοκαίρι

ξενοδοχεία Σαντορίνη

Σαντορίνη καταλύματα

οικονομικά ξενοδοχεία

low budget ξενοδοχεία

ξενοδοχειακές μονάδες

Σαντορίνη

Σαντορίνη ξενοδοχειακές μονάδες

undefined

Η περιουσία του Φίλιππου Μιχόπουλου

Τα αδέλφια Μιχόπουλου μυήθηκαν στον χώρο των επιχειρήσεων από τους γονείς τους, οι οποίοι προήγαγαν τον υψηλό τουρισμό στη Μύκονο ως ιδιοκτήτες τόσο του boutique hotel «Κivotos» όσο και πολυτελών βιλών που διαθέτουν προς ενοικίαση. Ο Φίλιππος, ο μεγαλύτερος εκ των δύο, σπούδασε Ξενοδοχειακά στο Παρίσι ενώ ο Ιάσονας προτίμησε να κάνει τις ίδιες σπουδές στην Ελλάδα.

Αμφότεροι ασχολήθηκαν νωρίς με τις οικογενειακές επιχειρήσεις, ενώ είναι λάτρεις των σπορ και προτιμούν τους χαμηλούς τόνους στο lifestyle τους. Εργάζονται πολλές ώρες, θεωρούνται από τους πλέον καλοντυμένους νέους της Αθήνας και απασχολούν τα media κυρίως για τη δουλειά τους και λιγότερο για την προσωπική τους ζωή. Μικρή εξαίρεση αποτελεί ο Φίλιππος, ο οποίος από τότε που συνέδεσε την προσωπική του ζωή με την ηθοποιό Αθηνά Οικονομάκου είδε, άθελά του, το πρόσωπό του σε αρκετά δημοσιεύματα.

Αθηνά Οικονομάκου Φίλιππος Μιχόπουλος

Ο ίδιος βέβαια αρνείται κατηγορηματικά να σχολιάσει οτιδήποτε σχετικό, προτιμώντας να επικεντρωθεί μόνο στις επιχειρήσεις του. «Ο τουρισμός στην Ελλάδα βρίσκεται σε ανοδική πορεία κι εμείς ετοιμάζουμε συνεχώς νέα projects, αφού σε αυτή τη δουλειά δεν πρέπει να εφησυχάζεις ποτέ. Τώρα χτίζουμε κάποιες βίλες στη Σαντορίνη, οι οποίες, όπως υπολογίζουμε, θα είναι έτοιμες μέχρι του χρόνου».

Οσο για το 25 μέτρων ιστιοφόρο τους (δείτε το εδώ) θα είναι πάντα η μεγάλη τους αγάπη και το καμάρι τους, το οποίο χαίρονται να μοιράζονται, αλλά υπό προϋποθέσεις. «Πριν από κάποιο διάστημα, Αμερικανοί brokers οι οποίοι είχαν δει το “Prince de Neufchatel” στον Πόρο ήρθαν σε επαφή μαζί μας προκειμένου να το νοικιάσουν για ένα διάστημα δύο μηνών. Μας προσέφεραν ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό ώστε να πάει στην Ασία (Φιλιππίνες και Βιεντάμ), όπου επρόκειτο να γίνουν τα γυρίσματα της ταινίας “Πειρατές της Καραϊβικής” με τον Τζόνι Ντεπ. Το αρνηθήκαμε γιατί μας ήταν αδιανόητο να ζήσουμε έστω και λίγες ημέρες χωρίς αυτό».