Διαθέτει τζάκι, τεράστιο κήπο και μποστάνι - Φωτογραφίες από το σπίτι Μενεγάκη και Παντζόπουλου στην Άνδρο

Φωτογραφίες μέσα και έξω

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Διαθέτει τζάκι, τεράστιο κήπο και μποστάνι - Φωτογραφίες από το σπίτι Μενεγάκη και Παντζόπουλου στην Άνδρο

Το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου στην Άνδρο είναι απλά ονειρικό, αφού είναι διακοσμημένο έτσι ώστε να προσφέρει μια νησιώτικη ηρεμία, αλλά και παράλληλα να είναι και σικάτο.

Το σπίτι τους φυσικά ανήκει στο συγκρότημα ”Όναρ” το οποίο ετοίμασε με πολλή αγάπη η παρουσιάστρια παρέα με τον αγαπημένο της. Είναι το προσωπικό του καταφύγιο και το έφτιαξαν έτσι για να περνάνε όμορφες στιγμές χειμώνα - καλοκαίρι, ακόμη και όταν το ξενοδοχείο είναι κλειστό.

Το σπίτι Μενεγάκη - Παντζόπουλου στα Άχλα της Άνδρου

Με κυρίαρχα στοιχεία την πέτρα και το ξύλο και με μεγάλα παράθυρα για να διαχέεται το φως στο εσωτερικό παντού, η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας πριν αρκετά χρόνια, ανακαίνισαν μέσα σε διάστημα 5 μηνών το σπίτι τους. Η Ελένη Μενεγάκη ήθελε να είναι όλα τέλεια και γι’ αυτό είχε πάντα τον τελευταίο λόγο.

Το ζευγάρι δεν έχει επέμβει ιδιαίτερα στο φυσικό τοπίο μάλιστα έχουν δημιουργήσει αγρόκτημα βιολογικής καλλιέργειας.

Το ξενοδοχείο μπορεί να είναι κλειστό το χειμώνα αλλά υπάρχουν τζάκια σε πολλούς χώρους έτσι ώστε να μπορούν να πηγαίνουν οικογενειακώς και τις χειμερινή περίοδο.

Βέβαια, αυτές τις ημέρες άνοιξε ξανά και εμείς γνωρίζουμε πόσο κοστίζει μια βραδιά σε ένα από τα χλιδάτα του δωμάτια.

Μενεγάκη σπίτι Άνδρος

Ελένη Μενεγάκη Ματέο Παντζόπουλος σπίτι Άνδρος

Ελένη Μενεγάκη σπίτι Άχλα Άνδρου

Άνδρος Άχλα σπίτι Μενεγάκη Παντζόπουλου

Μενεγάκη υπνοδωμάτιο Άνδρος

Δεν την ήθελε για νύφη της - Η άγνωστη κόντρα της Λιλίκας Παντζοπούλου με την Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη είναι σήμερα απόλυτα ευτυχισμένη στο πλευρό του Ματέο Παντζόπουλου, έχοντας και... την έγκριση της πεθεράς, Λιλίκας, με την οποία όμως δεν ήταν όλα ρόδινα εξαρχής.

Λίγοι γνωρίζουν πληροφορίες για την οικογένεια του Μάκη Παντζόπουλου, ακόμα λιγότεροι γνωρίζουν τι σχέση έχει η «ωραία Ελένη» με την πεθερά της Λιλίκα Πανταζοπούλου ή αλλιώς Βασιλική Μαντζίκα, για όσους την γνωρίζουν από παλιά.

Σύμφωνα με παλιότερο ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στο ένθετο «Secret» της εφημερίδας «Παραπολιτικά», οι σχέσεις των δύο γυναικών είναι άριστες, αν και η Λιλίκα δεν προτίθεται να αφήσει τίποτα από την περιουσία της.

Όπως γράφει η ίδια στο συγκεκριμένο άρθρο, «Υπερήφανη για την πεθερά της είναι η Ελένη Μενεγάκη. Μπορεί τις περισσότερες φορές η νύφη με την πεθερά να... διαβάστε την συνέχεια στο athensmagazine.gr