Οριστικό τέλος στο κεφάλαιο Πασχάλης Τερζής

Η αποκάλυψη γνωστού συνθέτη για την απόφαση του να εγκαταλείψει το τραγούδι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Οριστικό τέλος στο κεφάλαιο Πασχάλης Τερζής

Στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι μίλησε ο συνθέτης Κυριάκος Παπαδόπουλος, του οποίου είναι αφιερωμένο το αποψινό «Σπίτι με το MEGA» που θα είναι καλεσμένοι μεγάλα ονόματα της μουσικής. Μεταξύ άλλων λοιπόν, στην κάμερα μίλησε και για το κεφάλαιο Πασχάλης Τερζής που όπως είπε έχει κλείσει οριστικά.

«Όταν ξεκίνησα να γράφω έκανα το πρώτο τραγούδι και το ένα έφερε το άλλο. Ο Σταμάτης Γονίδης μου έφερε τη συνεργασία με το Νίκο Κουρκούλη. Ο Κουρκούλης έφερε την Πέγκυ Ζήνα, η Ζήνα τον Αντώνη Ρέμο και ο Ρέμος τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Όταν κάνεις επιτυχία όλοι σε αναζητούν και θέλουν να πάρουν τραγούδι από εσένα», ανέφερε αρχικά.

«Πολλά είναι τα αγαπημένα μου τραγούδια, ένα από αυτά είναι και το “Αν είσαι ένα αστέρι” που έκανε μεγάλη επιτυχία. Το “Μόνο μη μου πεις πως με αγαπάς” του Αντώνη Ρέμου, το “Φεύγοντας” του Πασχάλη Τερζή», είπε στη συνέχεις.

Η αποκάλυψη για την απόφαση του Πασχάλη Τερζή να σταματήσει το τραγούδι

«Ο Πασχάλης Τερζής λείπει από τη δισκογραφία. Πριν λίγες ημέρες είχα πάει σπίτι του και τραγουδήσαμε και χαρήκαμε όλοι. Το τραγούδι είναι ένα κεφάλαιο που έχει κλείσει οριστικά για τον Πασχάλη Τερζή, όπως μας είπε», αποκάλυψε.

Ο πραγματικός λόγος που ο Πασχάλης Τερζής σταμάτησε το τραγούδι

Τελευταίοι σταθμοί του σπουδαίου καλλιτέχνη ήταν ένα promo σε χρονολογία 2010, με στίχους-μουσική Νίκου Καρβέλα με τίτλο “Δεν έχει η κόλαση φωτιές”, ενώ τον Ιανουάριο του 2011 ετοίμασε ένα τραγούδι επανεκτέλεση του Θοδωρή Παπαδόπουλου με τίτλο “Βροχή”. Στις αρχές του 2015, επέστρεψε στα μουσικά δρώμενα, με το “Ένα θα σου πω”. Τελευταίο τραγούδι που ερμήνευσε ήταν με την κόρη του το 2020 με τίτλο "Για σένα μόνο".

«Ο Πασχάλης Τερζής είναι μια χαρά, απλά είχε πρόβλημα με τους γοφούς του, έκανε δύο εγχειρήσεις και αυτό τον κράτησε πίσω. Δεν μπορούσε να συνεχίσει και καλά έκανε, κατά τη γνώμη μου. Αν κι εγώ τον παρότρυνα πολλές φορές να βγει να τραγουδήσει, μου είπε όχι κι έμεινε όχι.

Τα σημερινά παιδιά δεν σέβονται καθόλου. Εμείς στο παρελθόν όταν περνούσαν οι μεγάλοι καλλιτέχνες από μπροστά μας, σηκωνόμασταν όρθιοι από σεβασμό. Η νύχτα σε κάνει σκληρό και το στομάχι σου πρέπει να είναι γερό. Ο Βασίλης Τερλέγκας είναι λίγο δύσκολος, λίγο παρτάκιας. Καλός άνθρωπος, ψυχούλα, αλλά ζει στον κόσμο του», εξομολογήθηκε ο Ζαφείρης Μελάς.