«Είναι θέμα αισθητικής» - Τα "καρφιά" της Κωνσταντίνας για το σχήμα με την Σαμπρίνα

Όλη η αλήθεια για το χαμό που προκλήθηκε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Είναι θέμα αισθητικής» - Τα

Χαμός επικράτησε πριν λίγες ημέρες όταν έγινε γνωστή η είδηση πως η Κωνσταντίνα αποχώρησε από το σχήμα με την Σαμπρίνα, λόγω της αφίσας που κυκλοφόρησε, με την δεύτερη να δηλώσει πως δεν γνωρίζει τις ακριβώς έχει συμβεί - δείτε τις δηλώσεις της.

Η Κωνσταντίνα λοιπόν μιλώντας στις κάμερες ξεκαθάρισε την κατάσταση αποκαλύπτοντας τις συνέβη, ενώ αποκάλυψε πως παραμένει στο σχήμα.

Οι δηλώσεις της Κωνσταντίνας για την αφίσα

«Η αφίσα του σχήματος ήταν θέμα αισθητικής και μόνο. Ήταν θέμα αισθητικής, αν το δείτε θα καταλάβετε ότι είναι θέμα αισθητικής. Δεν το ενέκρινα αλλά για κάποιο λόγο, επειδή είχαμε και άλλα θέματα, βγήκε η αφίσα και την είδα τελευταία στιγμή. Πήγαν να αλλάξουν διάφορα πράγματα τα οποία δεν ήθελα εγώ και υπήρχε αντίρρηση από μένα».

«Αυτό δεν ξεκίνησε όμως την ημέρα που ήσασταν εσείς εδώ. Συζητούσαμε με τον Αργύρη Παπαργυρόπουλο αλλά κάπου υπήρχε διαφωνία. Να βάλουμε νερό στο κρασί μας, που λένε, αλλά αυτό να μην είναι εις βάρος μας και εις βάρος του ονόματος που έχω κάνει τόσα χρόνια. Αυτό που έγινε, είναι δέκα μέρες τώρα που γίνεται! Δεν είναι κάτι καινούργιο. Ο κόσμος δεν ξέρει ποιες είναι οι διαφωνίες μας. Η Σαμπρίνα ούτε καν ήξερε τι συνέβη. Δεν ήξερε τι γινόταν» συμπλήρωσε.

Λίγα λόγια για τη ζωή της Κωνσταντίνας

Η Κωνσταντίνα Κωνσταντίνου (7 Οκτωβρίου 1963), γνωστή και ως Κωνσταντίνα, είναι Ελληνοκύπρια τραγουδίστρια.Γεννήθηκε στην Λευκωσία στις 7 Οκτωβρίου 1963 και από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με την μουσική. Τραγούδησε σε διάφορα μαγαζιά και συνεργάστηκε με σπουδαίους συνθέτες και τραγουδιστές όπως οι Μαρινέλλα, Βίκυ Μοσχολιού, Άννα Βίσση,Χαρούλα Αλεξίου, Μάριος Τόκας, Γιάννης Πάριος, Μανώλης Λιδάκης, Μαίρη Λίντα, Καίτη Γκρέυ, Πόλυ Πάνου, Σταμάτης Γονίδης, Χρήστος Νικολόπουλος, Κώστας Χατζής, Βασίλης Καρράς, Γιάννης Πλούταρχος, Στέφανος Κορκολής, Μιχάλης Βιολάρης, Στέλλα Γεωργιάδου, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Σταύρος Σιδεράς, Μάκης Χριστοδουλόπουλος, Στέλιος Διονυσίου, Φοίβος.

undefined

Το 1987 κυκλοφόρησε ο πρώτος της δίσκος με τίτλο Τραγούδια για την Κωνσταντίνα με την συμμετοχή των Τόκα και Πάριου. Το 1983 συμμετείχε στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού "Eurovision" για λογαριασμό της Κύπρου με τον Σταύρο Σιδερά στο τραγούδι "Η αγάπη ακόμα ζει".