Η φωτογραφία της Δανάης Παππά με τον Κώστα Νικούλη και η αντίδραση του συντρόφου της

Αυτό δεν το περιμέναμε...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η φωτογραφία της Δανάης Παππά με τον Κώστα Νικούλη και η αντίδραση του συντρόφου της

Η Δανάη Παππά, που τελευταία απολαμβάνουμε στην αγαπημένη σειρά Σασμός, κάνει φοβερή επιτυχία από την αρχή του σίριαλ όταν ακόμα ήταν η κοπέλα του Πετρή. Μπορεί ο Κώστας Νικούλι να μην υπάρχει πια στο σίριαλ αυτό όμως δε σημαίνει πως δεν κρατάνε επαφές και στην έξω ζωή.

Η επιβεβαίωση ήρθε από μια ανάρτηση της ηθοποιού στο instagram, δείχνοντας μας τους δύο σε πολύ χαλαρές στιγμές στην παιδική χαρά. Προφανώς και δεν υπάρχει υπόνοια πως δεν είναι φίλοι, όμως ο σύντροφος της Δανάης, Λάμπρος Λαζάρης σχολίασε με μια περίεργη φατσούλα το post. Εμείς στο σημείο αυτό να πούμε πως ο ηθοποιός είναι πολύ ερωτευμένος και αυτό φαίνεται από τα τρυφερά τετ α τετ, με την καλή του.

Η κοινή φωτογραφία της Δανάης Παππά με τον Κώστα Νικούλι και το σχόλιο του συντρόφου της

«Ξανά ανταμωθήκαν οι δρόμοι μας.. για ποιο λόγο άραγε;;», έγραψε η Δανάη Παππά.

Είναι έτοιμη η ηθοποιός να παντρευτεί με τον σύντροφό της Λάμπρο Λάζαρη;

Μια αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ, παραχώρησε η Δανάη Παππά, λίγο καιρό μετά την αποκάλυψη της καταγωγής της. Η αγαπημένη ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά «Σασμός», μίλησε για όλους και για όλα ενώ, μάλιστα, αναφέρθηκε στον σύντροφό της, Λάμπρο Λάζαρη και την όμορφη σχέση την οποία έχουν.

Είσαι σε μια φάση της ζωής σου που ο γάμος περνάει από το μυαλό σου;

Μέχρι στιγμής δεν περνάει. Και εγώ και ο σύντροφός μου λέμε “όπως τα φέρει ο καιρός”. Δεν αγχωνόμαστε ούτε λέμε «α είμαστε πολύ καιρό μαζί και τι θα κάνουμε». Είμαστε πολύ καλά μαζί και το απολαμβάνουμε αυτό.

Τι σε γοήτευσε στον Λάμπρο Λάζαρη και η σχέση σας αντέχει στον χρόνο, γιατί αυτό στις μέρες μας δεν είναι σύνηθες φαινόμενο;

Είναι πράγματι δύσκολο, το βλέπω και σε φίλους και συνεργάτες μου. Είναι δύσκολο να κρατηθεί μια σχέση. Έτσι όπως έχει γίνει η κοινωνία μας και με τα social media και τις εφαρμογές που υπάρχουν, είναι δύσκολο να βρεις τον πραγματικό έρωτα. Ο καθένας από τη μια έχει γίνει επιλεκτικός, που είναι καλό αυτό, από την άλλη όμως έχει γίνει και πιο περίεργος. Εμείς όμως τα καταφέραμε!

Αυτό που με γοήτευσε πιο πολύ στον Λάμπρο είναι πως είναι εργασιομανής, όχι με την άποψη ότι θα δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ ασταμάτητα, αλλά θέλει να γίνεται καλύτερος κάθε μέρα. Αυτό βοηθάει και εμένα, γιατί και εγώ είμαι έτσι με την δουλειά μου. Είναι πολύ ωραίο να μην έχεις γκρίνιες του τύπου «α πάλι δουλεύεις», «γιατί να μην μπορούμε να φύγουμε».

Φτιάχνουμε λοιπόν το πρόγραμμά μας έτσι ώστε να μην πηγαίνει πίσω η δουλειά μας, που είναι η προτεραιότητά μας αυτή τη στιγμή, αλλά να βρίσκουμε και χρόνο να είμαστε μαζί.

Δανάη Παππά: Είναι έτοιμη να παντρευτεί με τον σύντροφό της Λάμπρο;

Έχετε μια ιδιαίτερη χημεία μεταξύ σας, θα σκεφτόσασταν να κάνετε κάτι μαζί τηλεοπτικά;

Μας είχαν κάνει μια πρόταση για μια ταξιδιωτική εκπομπή και το σκεφτόμασταν πολύ σοβαρά. Ήταν να γίνει αλλά μετά έσκασε ο covid και δεν τα καταφέραμε. Μετά ήρθε και ο «Σασμός» στη ζωή μου (γέλια). Υπάρχει πάντως αυτό στο πίσω μέρος του μυαλού μας. Είμαστε πολύ διαφορετικοί, μας αρέσουν τα ίδια πράγματα, οπότε ο ένας θα συμπληρώνει τον άλλον.

Ζήλια στη σχέση σας υπάρχει, γιατί είσαι μια πολύ ωραία κοπέλα που σίγουρα θα έχει πολλούς θαυμαστές;

Στην αρχή ήταν δύσκολο, γιατί λόγω της προβολής μου στέλνουν πολλά μηνύματα, μου μιλάνε στον δρόμο. Δεν είναι εύκολο αυτό σε μια σχέση, όμως όλα λύνονται με τη συζήτηση. Το να εξηγείς στον άλλον τι ακριβώς συμβαίνει είναι το καλύτερο, γιατί ο σύντροφός μου δεν είναι του χώρου.

Οι ερωτικές σκηνές που μπορεί να έχεις για τις ανάγκες ενός σίριαλ είναι ένα μικρό «αγκαθάκι» στη σχέση σας;

Και αυτό με τη συζήτηση λύνεται. Είναι πολύ εύκολο να καταλάβει κάποιος τι ακριβώς συμβαίνει, αρκεί να υπάρχει θέληση. Με τις ερωτικές σκηνές αυτό που πάντα λέω και είναι αλήθεια, είναι ότι πρόκειται για τη δουλειά μου, δεν είναι κάτι που το θέλω. Το πραγματικό συναίσθημα βγαίνει απ’ έξω και εκείνη τη στιγμή είσαι ο ρόλος.