«Μιλάει ξεκάθαρα για απειλές» - Νέες εξελίξεις από τον Κωστόπουλο μετά την καταγγελία για βιασμό

Ο πραγματικό λόγος που παραιτήθηκε από το Σασμό

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Μιλάει ξεκάθαρα για απειλές» - Νέες εξελίξεις από τον Κωστόπουλο μετά την καταγγελία για βιασμό

Τις τελευταίες ημέρες έχει γνωστή μια νέα καταγγελία για το χώρο του θεάτρου και αυτή αφορά στην ηθοποιό Έλενα Αθανασοπούλου, η οποία κατήγγειλε εμμέσως τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο για βιασμό, προ ετών. Ο ίδιος με το άκουσμα της είδησης αποφάσισε να παραιτηθεί από το Σασμό, το σίριαλ όπου και εργάζεται αυτή την περίοδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που έγιναν γνωστές το Σάββατο 7/5 μέσα από το Τι λες τώρα ο ίδιος δηλώνει όσα έχουν μαθευτεί προσπαθούν να σπιλώσουν τη φήμη του και πως είναι πλέον ανάγκη και για εκείνον να προσφύγει στην δικαιοσύνη. Φυσικά και δεν παραδέχεται τίποτα από όλα αυτά, τα οποία κατονόμασε ως χυδαία.

Τα σχόλια του Κώστα Κωστόπουλου για την καταγγελία από την Έλενα Αθανασοπούλου

«Ο Κώστας Κωστόπουλος μιλάει ξεκάθαρα για απειλές, για ψεύδη, για χυδαία απόπειρα συκοφάντησης και λέει ότι για λόγους ευθύτυτας και αξιοπρέπειας παραιτείται από τον πολύ σημαντικό ρόλο του και από την πολύ μεγάλη επιτυχία την οποία κάνει φέτος»

«Θα προσφύγει στη δικαιοσύνη καθώς, σύμφωνα με όσα λέει η Έλενα Αθανασοπούλου, πρόκειται για μια μήνυση στην εισαγγελία η οποία πήγε στις αστυνομικές αρχές και θα ξεκινήσει εξέταση» συμπλήρωσε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης για τη συνομιλία που είχε με τον Κώστα Κωστόπουλο. Ο Κωστόπουλος λέει ξεκάθαρα πως θα προσφύγει στη δικαιοσύνη για να βρει το δίκιο του» υπογράμμισε ο δημοσιογράφος στο MEGA.

«Περιμένουμε από τον Εισαγγελέα να...» - Η καταγγελία της Αθανασοπούλου

Δηλώσεις στην εκπομπή Πρωινό έκανε το πρωί της Τετάρτης (4/5), η Έλενα Αθανασοπούλου, η ηθοποιός που κατήγγειλε γνωστό σκηνοθέτη για βιασμό. Η ίδια εξήγησε πως περιμένει τον εισαγγελέα να δώσει το όνομα του σκηνοθέτη.

Η ίδια μάλιστα, εξήγησε πως τις τελευταίες μέρες έχει δεχθεί μεγάλη αγάπη από τον κόσμο, ο οποίος τη στηρίζει στην δύσκολη αυτή απόφαση που πήρε.

«Εισπράττω πολλή αγάπη και δύναμη από το νησί μου, την Κρήτη, για αυτό και μένω εδώ αυτή τη στιγμή. Έχω καλή ψυχολογία επειδή είμαι με αγαπημένα μου πρόσωπα. Βγήκα να μιλήσω γιατί δε μπορούσα να κάνω αλλιώς. Η ψυχή μου δεν μου επέτρεπε να το κρατάω κρυφό με όλα όσα συμβαίνουν, βιασμοί, κακοποιήσεις… Ήμουν αρκετά μικροί τότε που έγινε το συμβάν, δεν είχα την ίδια πυγμή και το ίδιο θάρρος.

Αυτή τη στιγμή είμαι μια άλλη γυναίκα. Μιλάω δημόσια για να πάρουν θάρρος και άλλα κορίτσια για να λυτρώσουν τις ψυχές τους. Μου έχει αφήσει αρκετά τραύματα, δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο. Πριν το metoo ένιωθα μεγάλη ντροπή να βγω να πω κάτι τέτοιο. Θα κινηθώ νομικά και περιμένουμε από τον Εισαγγελέα να δώσει το όνομα του σκηνοθέτη. Δεν είχα ποτέ συνεργασία με τον συγκεκριμένο σκηνοθέτη, ήταν φιλική η γνωριμία μας», είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Αθανασοπούλου.