Κώστας Κωστόπουλος - Έλενα Αθανασοπούλου: Τα πρόσωπα που θα κληθούν να καταθέσουν για την υπόθεση

Ραγδαίες εξελίξεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κώστας Κωστόπουλος - Έλενα Αθανασοπούλου: Τα πρόσωπα που θα κληθούν να καταθέσουν για την υπόθεση

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην μήνυση της Έλενας Αθανασοπούλου κατά του σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου με την κατηγορία για βιασμό. Η ηθοποιός ισχυρίζεται πως την είχε κακοποιήσει σεξουαλικά πριν από χρόνια.

Ο ίδιος να σημειωθεί πως αρνήθηκε τις κατηγορίες μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στο προφίλ του στο Facebook, όπου ανακοίνωσε επίσης και πως παραιτείται από την σειρά, Σασμός.

Ποιοι θα κληθούν να καταθέσουν για την υπόθεση

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, μετά την ηθοποιό αναμένεται να κληθούν να καταθέσουν και άλλα πρόσωπα, όπως μέλη της κοινής παρέας τους που υποτίθεται πως τους περίμεναν σε κλαμπ για ποτό και στο οποίο η καταγγέλλουσα ήθελε οπωσδήποτε να πάει, όπως υποστηρίζει, μετά το περιστατικό ώστε να βρει την παρέα της γιατί φοβόταν να μείνει μόνη της.

Επίσης, κάτι που θεωρείται κομβικής σημασίας, είναι η κατάθεση και ενός ανθρώπου που επικαλείται η Έλενα Αθανασοπούλου στη μήνυσή της. Πρόκειται για φίλο του σκηνοθέτη, στον οποίο είχε εκμυστηρευτεί το μυστικό που κρατούσε τόσα χρόνια. Όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις, μετά την ολοκλήρωση των καταθέσεων ο εισαγγελέας θα αποφασίσει για την άσκηση ποινικής δίωξης ή όχι εις βάρος του γνωστού σκηνοθέτη.

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Αθανασοπούλου

«Δύο εβδομάδες μετά την εορτή μας, δεν θυμάμαι αν με είχε πάρει τηλέφωνο ή μου είχε στείλει μήνυμα, μου πρότεινε να βγούμε όλοι μαζί σε γνωστό μαγαζί και αν ήθελα πιο πριν να δειπνήσουμε σε άλλο μαγαζί οι δυο μας. Είπα ναι γιατί ήταν φίλος μου μέχρι τότε, δεν είχα κάποιο φόβο. Ήταν ένας παντρεμένος άνθρωπος και γω μια γυναίκα που έβγαινα εκείνη την περίοδο με ένα παλικάρι. Η σχέση μου ήξερε ότι κάνω παρέα με αυτούς τους καλλιτέχνες».

» Το 2009 τελείωσα τη δραματική σχολή και την ίδια χρονιά γνώρισα τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Τη βραδιά εκείνη ήρθε και με πήρε με το αυτοκίνητο του από το σπίτι μου, φτάσαμε στο μαγαζί, παραγγείλαμε φαγητό και ένα μπουκάλι κρασί. Θυμάμαι πως συζητούσαμε για τον χωρισμό των γονιών μου και λέγαμε και για την Κρήτη κάποια πράγματα. Τον έβλεπα σαν έναν μεγάλο φίλο μου. Είχαμε πιει, είχε παραγγείλει και δεύτερο μπουκάλι κραδί και από ότι θυμάμαι μου γέμιζε όλο το βράδυ το ποτήρι μου.

Δεν μου είχε δώσει ποτέ δικαίωμα. Εκείνο το βράδυ, λοιπόν, ήπιαμε δυο μπουκάλια κρασί, δεν θυμάμαι αν είχαμε πιει και τρίτο, απλά θυμάμαι ότι σε μια φάση άρχισα να νιώθω αρκετά ζαλισμένη. Μου ήρθε μια σκοτοδίνη. Δεν ένιωθα καθόλου καλά και του ζήτησα να φύγουμε. Όταν σηκώθηκα η θολούρα και η ζαλάδα μου έγινε πιο έντονη. Ξεκινήσαμε προς την έξοδο και από εκεί δεν θυμάμαι τίποτα, έχω ένα κενό μνήμης.

Όταν επανήλθε η μνήμη μου, η πρώτη εικόνα είναι καλύτερα να μην το πούμε… Ήμουν στο αυτοκίνητο και ήταν από πάνω μου. Αλλά δεν θέλω να πούμε κάτι άλλο, τουλάχιστον ας μην το πούμε δημόσια. Να μην το πούμε».

«Εκείνη την περίοδο ήμουν ένα κοριτσάκι, ήμουν ένα παιδί και ότι είχα αποφοιτήσει από την δραματική σχολή. Φοβόμουν, πέρα από την αηδία και την ντροπή που ένιωθα, ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν αυτός που ήταν ενώ εγώ ήμουν ένα τίποτα».