Σίσσυ Χρηστίδου: "Τέτοιες ημέρες..." - Η αναφορά στον Μαραντίνη στον αέρα του MEGA

Με αφορμή την γιορτή της Μητέρας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σίσσυ Χρηστίδου:

Με αφορμή την γιορτή της μητέρας που είναι σήμερα Κυριακή 8/5, η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε μια αναφορά στα παιδιά της, αλλά και στον πρωην σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη. Μπορεί η ίδια πριν από λίγες ημέρες να έχασε τη δική της μαμά, όμως οι δυο γιοι της της δίνουν δύναμη.

«Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες. Να τις χαίρεστε, να μας χαίρονται. Να είμαστε γερές και δυνατές μέσα σε όλους τους ρόλους μας. Να τις χαίρεστε όσοι τις έχετε ακόμα εκεί έξω», ανέφερε αρχικά.

Η αναφορά της Χρηστίδου στα παιδιά της και τον Μαραντίνη

«Ήταν στο σπίτι ο Φίλιππος με έναν φίλο του και μου λέει ο φίλος του πήγα και πήρα ένα δώρο στη μαμά μου. Λέω “Φίλιππε;” και μου απαντάει “μαμά αγκαλιά. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο δώρο, εσύ το λες”. Ο μικρός δεν μπορεί να συνδέσει ακόμα πότε είναι η γιορτή, το πετάω εγώ. Φροντίζει ο μπαμπάς τους τέτοιες μέρες, τους βάζει και ετοιμάζουν πράγματα. Τα περιμένω» είπε.

«Με την Σίσσυ ξεφύγαμε λίγο παραπάνω...» - Η αποκάλυψη για τον χωρισμό τους

Στο διαδικτυακό κανάλι του Fipster στο Youtube βρέθηκε ο Θοδωρής Μαραντίνης. Οι δυο τους έπαιξαν το γνωστό σε όλους παιχνίδι Θάρρος ή Αλήθεια και φυσικά δεν έλειψε η αναφορά στην Σίσσυ Χρηστίδου, με την οποία αν και έχουν χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό, εξακολουθούν να διατηρούν άριστες σχέσεις και να την στηρίζει δημόσια.

«Θεωρώ ότι υπήρχαν όντως στιγμές που το κομμάτι της έκθεσης της σχέσης μου με τη Σίσσυ ξέφυγε λίγο παραπάνω σε ότι έχει να κάνει με το δικό μου όριο. Κοιτώντας πίσω θεωρώ ότι δε χρειαζόταν να το κάνουμε, τουλάχιστον όχι εγώ και κάποιες φορές νομίζω επισκίασε το κομμάτι της καριέρας.

Κάποια στιγμή ο κόσμος ασχολούνταν μόνο με αυτό αντί με την καριέρα μου. Η καριέρα της Σίσσυς δεν επηρεάζεται αυτό, ίσως να τη βοηθάει. Αλλά στο μέσο όρο του θεωρώ ότι το χειριστήκαμε καλά και οι δυο.

Όσο μεγαλώνω τείνω να πιστεύω ότι όταν κάτι το διατηρείς λίγο πιο προσωπικό έχει μια μεγαλύτερη ομορφιά. Δε μπορεί να καταπιέζεσαι και να φτάσεις στο άλλο άκρο, να μη μπορείς να βγεις έξω για φαγητό αν έχεις μια σχέση αλλά δε χρειάζεται να μολύνεις τη σχέση σου με την υπερπροβολή», είπε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Μαραντίνης και πρόσθεσε για τους γιούς του:

«Έχει γίνει κουβέντα με τα παιδιά μου για το θέμα της σεξουαλικότητας κυρίως με τον Φίλιππο όταν αντιλήφθηκα ότι το παιδί έχει μπει πλέον σε μια ηλικία που ανακαλύπτει τη σεξουαλικότητά του. Επειδή με το internet έχουν πρόσβαση στην πληροφορία και μπορεί να τους έρθει πληροφορία που μπορεί να μην αρμόζει στην ηλικία τους είπα να το προλάβω και να πω έστω τα βασικά. Ήταν φοβερά αμήχανο και για τους δυο. Είπαμε για τον ερωτισμό, την ασφάλεια, τον σεβασμό…».