«Προσπαθεί τώρα να με πείσει...» - Οι πρώτες δηλώσεις Μαυρίδη και Καθάργια μετά τον γάμο τους

Ποια είναι τα επόμενα πλάνα τους;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Προσπαθεί τώρα να με πείσει...» - Οι πρώτες δηλώσεις Μαυρίδη και Καθάργια μετά τον γάμο τους

Ο Γιώργος Μαυρίδης λίγο πριν ταξιδέψει για το Asia Express αποφάσισε να παντρευτεί την καλή του Κρίστη Καθάργια με πολιτικό γάμο. Οι δύο τους χωρίς πολλές φαμφάρες μιας και όλα αυτά δεν τους ταιριάζουν υπέγραψαν πολύ συγκινημένοι με το γιο της γυναίκας, πως στο εξής θα είναι μαζί και με τη βούλα του νόμου.

Μπορεί να είδαμε κάποια πλάνα από την τελετή, ωστόσο το ζευγάρι δεν έδωσε δηλώσεις σε δημοσιογράφους αλλά το Τι λες τώρα εξασφάλισε τις πρώτες δηλώσεις του την Κυριακή 8/5. Όπως τόνισαν είναι πολλοί χαρούμενοι με το όλο event καθώς το ήθελαν πολύ. Όσο για το κοστούμι του Γιώργου... έγινε γνωστό πως δεν το διάλεξε η νύφη αλλά μόνος του.

Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Μαυρίδη και της Κρίστη Καθάργια μετά τον γάμο τους

«Σας ευχαριστούμε πολύ. Να είστε καλά» είπε αρχικά ο Γιώργος Μαυρίδης. «Παιδιά δε χρειάστηκε να με πείσει. Ενθουσιάστηκα από μόνη μου. Χοροπηδούσα. Προσπαθεί τώρα να με πείσει ότι αυτό θα είναι το ταξίδι του μέλιτος και του λέω ότι αποκλείεται» είπε με τη σειρά της η Κρίστη Καθάργια απαντώντας πως κατάφερε ο Γιώργος Μαυρίδης να την πείσει να πάρει μέρος σε αυτό το παιχνίδι.

«Ο Γιώργος δε με έπεισε για να πάω στο Asia Express και εγώ δεν τον έπεισα για βάλει κοστούμι στον γάμο, μου τα έφερε από μόνος του» είπε στη συνέχεια η Κρίστη Καθάργια.

Τα πρώτα πλάνα από τον γάμο Μαυρίδη και Καθάργια

Όπως σας είχαμε ανακοινώσει λίγο νωρίτερα, ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και πλέον είναι ενωμένοι με τα δεσμά του γάμου.

Το μεσημέρι της Παρασκευής 6/5 οι δυο τους έβαλαν τις υπογραφές τους στο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης και έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα. Κουμπάρος ήταν ο Γιώργος Κατσινόπουλος, φίλος του ζευγαριού και η κάμερα της εκπομπής Μεσημέρι με την Μάριον ήταν εκεί για να τα καταγράψει όλα και να μας χαρίσει αποκλειστικά πλάνα.

Η ευτυχία είναι χαραγμένη στα πρόσωπά τους, καθώς περίμεναν δύο ολόκληρα χρόνια για να κάνουν αυτό το βήμα μετά την πρόταση γάμου που της είχε κάνει ο Tattoo Artist στην παραλία, ενώ τα καλύτερα είναι μπροστά τους.