«Είναι αγενής άνθρωπος...» - ''Βόμβα'' τα σχόλια του Κωνσταντινίδη για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου

Η κόντρα πήρε άλλη έκταση...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Είναι αγενής άνθρωπος...» - ''Βόμβα'' τα σχόλια του Κωνσταντινίδη για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου

O Μαυρίκιος Μαυρικίου και η αρραβωνιαστικιά του Ιλάειρα Ζήση θα είναι ένα από τα 9 ζευγάρια, που θα δούμε στο Asia Express και λίγο πριν αναχωρήσουν για το παιχνίδι παραχώρησαν με μεγάλη χαρά δηλώσεις στο Τι λες τώρα, την Κυριακή 8/5. Το ζευγάρι και ιδίως ο Μαυρίκιος ήξερε πολύ καλά πως στο πάνελ της εκπομπής, που μίλαγε συμμετείχε πρόσωπο με το οποίο υπάρχει μια μικρή ''κόντρα''.

Ο λόγος για τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, ο οποίος έχει εκφράσει δημόσια πως δεν τρελαίνεται με την υπερέκθεση που έχει πάρει το ζευγάρι αυτό. Έτσι λοιπόν, ο μουσικός δήλωσε πως αν δε θέλει να τον δει να κλείσει την τηλεόραση και φυσικά ο δημοσιογράφος δεν άντεξε να μην σχολιάσει τη θέση αυτή.

Τα καρφιά του Στέφανου Κωνσταντινίδη στον Μαυρίκιο Μαυρικίου

«Τον είχαμε για πολύ ευγενή άνθρωπο τον κύριο Μαυρικίου, τελικά είναι αγενής άνθρωπος, αλλά δεν θα μείνω σε αυτό. Γιατί τούτο εδώ κύριε Μαυρικίου είναι το σπίτι μας κι εμείς είμαστε οικοδεσπότες. Εσείς είστε φιλοξενούμενος.

Να μας διώχνετε από το σπίτι μας είναι αγένεια…», είπε αρχικά ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και συνέχισε αναφερόμενος σε παλιότερες δηλώσεις του Μαυρίκιου Μαυρικίου, ο οποίος είχε αποκαλύψει πως όταν έκανε έρωτα πρώτη φορά με την Ιλάειρα έβαλε τα κλάματα.

«Ο έρωτας για μένα είναι ιερή στιγμή. Εάν ήμουν με ένα σύντροφο που έκλαιγε μετά από αυτό θα το αγκάλιαζα πάρα πολύ, δεν θα το έκανα βορά χλευασμού στο τηλεοπτικό κοινό... Χθες έφυγε από τη ζωή η πρώτος tattoo artist, ο Τζίμης. Είχε πει το εξής: «Το μυαλό και η καρδιά αρρωσταίνουν, από εκεί ξεκινούν τα κακά στον άνθρωπο».

Θα πω με πολλή αγάπη στον κύριο και την κυρία Μαυρικίου ότι όταν αυτά τα φώτα στο στούντιο κλείσουν, και θα κλείσουν για όλους μας, όπως και για τους αλεξιπτωτιστές του χώρου, όπως ο κ. Μαυρικίου, εύχομαι με όλη μου την καρδιά η δική σας καρδιά να είναι ανθηρή και το μυαλό σας υγιές».

«Τι να συγκρίνουμε τώρα;» - Έτσι σχολίασε ο Μαυρίκιος το γάμο του Μαυρίδη λίγο πριν μπουν στο Asia Express

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η γυναίκα του Ιλάειρα Ζήση μιας και είναι ένα από τα ζευγάρια, που πουλάει πολύ και ο κόσμος αγαπάει να βλέπει σε δηλώσεις και εμφανίσεις. Έτσι λοιπόν, η παραγωγή του Asian Express αποφάσισε να τους βάλει στο παιχνίδι μαζί με τον Γιώργο Μαυρίδη και τη μέλλουσα γυναίκα του, και φυσικά άλλα ζευγάρια της showbiz.

Το γεγονός αυτό σχολίασαν Μαυρίκιος και Ζήση στο Super Κατερίνα την Παρασκευή 6/5 αναφέροντας πως δεν αγχώνονται παρ' όλο που ο Γιώργος είναι εξοικειωμένος με τέτοια παιχνίδια επιβίωσης. Στον επικείμενο γάμο του στάθηκε επίσης ο μουσικός, και τόνισε πως δεν μπορεί να συγκριθεί ο πολιτικός του Μαυρίδη με τον υπέρλαμπρο θρησκευτικό, που θα κάνουν το καλοκαίρι με το καλό.

«Ο Γιώργος Μαυρίδης μπορεί να είναι φαβορί γιατί το έχει ξανακάνει όλο αυτό. Για εμάς είναι κάτι καινούργιο και θα το ζήσουμε στο έπακρο. Εμένα η αγάπη και η χαρά που νιώθω μου δίνει τεράστια δύναμη και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε...."

Όσον αφορά το γεγονός ότι και ο Γιώργος Μαυρίδης παντρεύεται με την σύντροφό του, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου απάντησε χαρακτηριστικά: "Τι συγκρίνουμε τώρα; Μια υπογραφή στο δημαρχείο με τον γάμο της χρονιάς;».