«Δεν με απασχολεί να κάνω καριέρα» - Συγκλονίζει η Αθασοπούλου με το λόγο που κατήγγειλε τον Κωστόπουλο

«Ο κόσμος ας πιστεύει ότι θέλει...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δεν με απασχολεί να κάνω καριέρα» - Συγκλονίζει η Αθασοπούλου με το λόγο που κατήγγειλε τον Κωστόπουλο

Νέες δηλώσεις ακούσαμε την Κυριακή 8/5 από την εκπομπή Τι λες τώρα, στην οποία βρέθηκε η Έλενα Αθανασοπούλου εκεί όπου και έδωσε συνέντευξη μιλώντας αποκαλυπτικά μετά την καταγγελία στον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου. Η ηθοποιός έχοντας μαζέψει τα κομμάτια της και αφού συγκλόνισε περιγράφοντας τη σκηνή του βιασμού της, ανέλυσε πως νιώθει σήμερα.

Αφού πέρασε κατάθλιψη σήμερα αισθάνεται δυνατή και αισιόδοξη, πως η δικαιοσύνη θα σταθεί στο ύψος της και πως θα αποδοθεί το δίκαιο. Μάλιστα ξεκαθάρισε πως δεν κίνησε όλες αυτές τις διαδικασίες για να συνεχίσει κάποια καριέρα στον χώρο αλλά μονάχα για να ηρεμήσει η ψυχή για αυτά, που ισχυρίζεται ότι βίωσε.

Οι δηλώσεις της Έλενας Αθανασοπούλου για τον Κώστα Κωστόπουλο

«Εγώ ξέρω ότι λέω την αλήθεια. Το κρατάω για μένα. Ο κόσμος ας πιστεύει ότι θέλει. Έχω στοιχεία, που τα έχει στη διάθεσή του ο δικηγόρος μου. Είμαι πανέτοιμη. Έχω δύναμη και έρχεται η λύτρωση», είπε.

«Ο εισαγγελέας θα αποφασίσει, η δικαιοσύνη. Τι μας νοιάζει ο χαρακτήρας που έχω, αν είμαι τρελή, αν είμαι έξω καρδιά, αν είμαι φωνακλού; Τα μάτια μου, την αλήθεια μου ο εισαγγελέας θα τα κρίνει. Δεν με ενδιαφέρει πως φαίνομαι αυτή τη στιγμή. Δεν με απασχολεί να κάνω καριέρα, αυτή τη στιγμή δίνω μάχη ζωής. Έχω χάσει 12 χρόνια από τη ζωή μου».

«Είναι η άμυνά μου, είναι η δύναμή μου. Πρέπει να είμαι δυνατή. Πάει η κατάθλιψη και δεν θα ξανάρθει ποτέ! Έχω περάσει πολλές φορές κατάθλιψη και είναι σκληρό. Ποτέ ξανά κατάθλιψη, τη νικήσαμε και θα τη νικήσουν και όλοι οι άλλοι. Προτιμώ να δείχνω χαρούμενη και να με κοροϊδεύουν παρά να είμαι στα πατώματα».

Όπως δήλωσε η ηθοποιός, τα θύματα και τα στοιχεία υπάρχουν, ενώ τόνισε πως αυτό δεν αφορά τα κανάλια. «Επί ενάμισι χρόνο προσπαθώ να το βγάλω από μέσα μου. Δεν ήξερα καν ποιος είναι ο σκηνοθέτης και μου το είπε μία φίλη μου», συμπλήρωσε.

Η Έλενα Αθανασοπούλου αποκάλυψε στον Στέφανο Κωνσταντινίδη πως ο σκηνοθέτης προσπάθησε να έρθει σε επικοινωνία μαζί της βάζοντας δύο άτομα να την προσεγγίζουν. Ακόμα, ένα κοινό τους πρόσωπο της τηλεφώνησε, με την ηθοποιό να δηλώνει πως θα μιλήσει γι’ αυτό το άτομο με τον δικηγόρο της. «Η αλήθεια και ο ήλιος είναι ότι πιο φωτεινό υπάρχει», κατέληξε η ηθοποιός.

Οι αναρτήσεις που «φωτογράφιζαν» τον Κωστόπουλο και προμήνυαν την καταγγελία

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει στον καλλιτεχνικό χώρο με την απόφαση του σκηνοθέτη του Σασμού, Κώστα Κωστόπουλο, να παραιτηθεί από τη σειρά, μετά την καταγγελία της Έλενας Αθανασοπούλου για βιασμό. Ενώ οι περισσότεροι σχολιάζουν πως η δικαιοσύνη θα αποφανθεί το τι συνέβη.

Όμως οι δηλώσεις τις 33χρονης ηθοποιού δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία. Η Έλενα Αθανασοπούλου πολύ πριν δώσει την καταληκτική συνέντευξη ανέβασε post στα social media, που «φωτογράφιζαν» τον γνωστό σκηνοθέτη.

Στις 18 Απριλίου είχε αναρτήσει ένα οργισμένο βίντεο, στο οποίο απευθυνθεί στον σκηνοθέτη, λέγοντας: «Θα σου πω και κάτι τελευταίο. Δεν γουστάρω να είμαστε στον ίδιο χώρο, δεν γουστάρω. Η ενέργειά σου, με πνίγει. Άσε που με αυτά που έχεις κάνει, ήδη στην έχουνε χαρίσει. Λοιπόν, δεν γουστάρω, θέλω να δουλέψω πλέον, χωρίς να φοβάμαι. Τέλος!».

Ενώ στις 16 Απριλίου είχε γράψει: «Για το κορίτσι μου! Και για όλα τα κορίτσια μου! Και για κάθε αγόρι που τραμπούκιζες! Για κάθε ταλαιπωρημένη ψυχή. Για να μην ταλαιπωρηθεί ποτέ ξανά άλλη ψυχή! Μολών λαβέ! Καλή Ανάσταση σε όλους! Ελένη Αθανασοπούλου Τζιράκη, ετών 33».

Αυτές τις αναρτήσεις έφερε στο φως της δημοσιότητας η ομάδα του Πρωινού, αναδεικνύοντας πως η καταγγέλλουσα δεν λειτούργησε μονάχα εν βρασμώ ψυχής.