Έχει μέχρι και εσωτερική πισίνα - Πόσο κοστίζει μία βραδιά στο ξενοδοχείο που έμεινε η Μαρίνα Πατούλη στη Μύκονο

Μέσα στη χλιδή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έχει μέχρι και εσωτερική πισίνα - Πόσο κοστίζει μία βραδιά στο ξενοδοχείο που έμεινε η Μαρίνα Πατούλη στη Μύκονο

Η Μαρίνα Πατούλη τους τελευταίους μήνες βρίσκεται πολύ συχνά στη Μύκονο, καθώς μαζί με τον Βλάσση Χολέβα ετοιμάζουν το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από τις βόλτες της στα σοκάκια του νησιού).

Η ίδια μάλιστα πριν από μερικές ώρες, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα υπέροχο στιγμιότυπο από το υπερπολυτελές ξενοδοχείο που επέλεξε να μείνει στο νησί των Ανέμων.

Μαρίνα Πατούλη Μύκονος

Και μπορεί να νομίζαμε ότι μόνο το ξενοδοχείο της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου στην Άνδρο ήταν τόσο ακριβό, ωστόσο οι τιμές εδώ ήρθαν να ξεπεράσουν τις προσδοκίες μας.

Η τιμή για μία βραδιά στο ξενοδοχείο που έμεινε η Μαρίνα Πατούλη

Όπως θα δείτε, το πιο φθηνό δωμάτιο, το οποίο μάλιστα δεν έχει δική του πισίνα ξεκινάει από τα 600 ευρώ, ενώ το πιο λουξ φτάνει και τα 1.550 τη βραδιά.

Cavo Tagoo τιμές Μύκονος

Βέβαια αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για ένα από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία της χώρας με πολλές παροχές για τους πελάτες του.

Ο Γιώργος Πατούλης για το νέο επαγγελματικό βήμα της Μαρίνας

Τον Γιώργο Πατούλη "τσάκωσαν" οι κάμερες των εκπομπών και τις δηλώσεις του πρώτα πρόβαλε το Mega Καλημέρα. Ανάμεσα στις ερωτήσεις που δέχτηκε ο Περιφερειάρχης Αττικής, ήταν και μια για την πρώην σύζυγό του Μαρίνα Πατούλη.

Ο Περιφερειάρχης λοιπόν, ρωτήθηκε για το νέο επαγγελματικό βήμα της Μαρίνας στην Μύκονο και μπορεί στην αρχή να ενοχλήθηκε ωστόσο στη συνέχεια απάντησε.

«Αυτό είναι κάτι άλλο από αυτό που συζητάμε σήμερα, αλλά σε κάθε περίπτωση νομίζω πως οτιδήποτε κάνει η Μαρίνα το κάνει καλά και νομίζω ότι και σε αυτό το εγχείρημα θα το κάνει όμορφα», είπε αρχικά ο Γιώργος Πατούλης.

Και συνέχισε: «Εμείς στηρίζουμε όποιον μπορεί να κάνει το καλύτερο και προφανώς και τη Μαρίνα».