«Με ρωτάτε συνέχεια για...» Η αγανάκτηση της Ζενεβιέβ Μαζαρί στον αέρα του Happy Day

Οι δηλώσεις της art director για το GNTM και το Asia Express

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Με ρωτάτε συνέχεια για...» Η αγανάκτηση της Ζενεβιέβ Μαζαρί στον αέρα του Happy Day

Το πρωί της Δευτέρας 9/5 η κάμερα του Happy Day πέτυχε στο κέντρο της Αθήνας την Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία μίλησε, λίγο πριν αναχώρηση της, για το ταξίδι που θα κάνει στην Ασία με τον Πέτρο Πολυχρονίδη, το ζευγάρι της στο Asia Express, ενώ αναφέρθηκε και στο GNTM. (Δείτε εδώ ποιος παίρνει τη θέση της Ζενεβιέβ στο GNTM)

Έχει κουράσει την Ζενεβιέβ να την ρωτούν για το GNTM;

«Με ρωτάτε συνέχεια για το GNTM, για απώλειες, για λύπη και τέτοια… Η ζωή είναι ωραία γιατί αλλάζεις και βλέπεις καινούργια πράγματα και έχεις καινούργιες εμπειρίες. Δεν είναι ότι έχασα κάτι. Έχω κερδίσει μια εμπειρία! Το GNTM ήταν μια απίστευτη εμπειρία, σεζόν με συγκλονιστικούς ανθρώπους που περάσαμε πάρα πολύ ωραία και τώρα πάμε για άλλα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ενώ για τη συμμετοχή της στο ταξιδιωτικό ριάλιτι σχολίασε: «Ο ρόλος που θα έχω στο Asia Express είναι κάτι που είναι πολύ κοντά σε μένα και όλες οι συζητήσεις που κάνουμε έχουν στόχο να μπορώ να δω εμένα μέσα σε αυτό».

Η ατάκα του Πέτρου Πολυχρονίδη για την συνεργασία του με την Ζενεβιέβ

Στο Breakfast at Star, το πρωί της Παρασκευής 29/4, ο Πέτρος Πολυχρονίδης απάντησε για την συνεργασία του με την Ζενεβιέβ Μαζαρί για το Asia Express (δείτε εδώ την πρώτη της ανάρτηση για το παιχνίδι).

Ο παρουσιαστής, που έχουμε λατρέψει να παρακολουθούμε στον τροχό της τύχης, δήλωσε πως είναι πολύ ενθουσιασμένος για αυτό το βήμα και ακόμη περισσότερο που θα έχει δίπλα του την art director. Παρόλα αυτά, η οικογένειά του είναι ένα κομμάτι που τον πονάει, καθώς θα του λείπουν πολύ όσο θα είναι μακριά.

«Πέρασαν δύο δευτερόλεπτα για να πω το ναι. Ήταν τόσο τέλειο που θα μπορέσουμε να είμαστε μαζί με τη Ζεν. Μόνο η έλλειψη της οικογένειάς μου με προβληματίζει. Τα παιδιά μου ήθελαν να μπουν στη βαλίτσα» είπε χαρακτηριστικά.