«Μου είχε γράψει μια κοπέλα... » - Η συγκινητική ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου με αφορμή της Γιορτή της Μητέρας

Τα τρυφερά της λόγια για όλες τις μανούλες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Μου είχε γράψει μια κοπέλα... » - Η συγκινητική ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου με αφορμή της Γιορτή της Μητέρας

Τον καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Βύρωνα Βασιλειάδη έφερε πριν λίγο καιρό στον κόσμο η Εριέτα Κούρκουλου, με το ερωτευμένο ζευγάρι να διανύει μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής του.

Με αφορμή την χθεσινή 8/5 ημέρα της μητέρας, η Εριέττα προχώρησε σε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας χαρακτηριστικά μια φωτογραφία όπου κρατάει το χεράκι του γιου της, Νίκου.

Συγκινεί η Εριέττα Κούρκουλου με τα λόγια της για την γιορτή της μητέρας

«Επειδή η χθεσινή ανάρτηση ήταν αφιερωμένη στις χοιρομητέρες, θα ήθελα σήμερα να πω ένα Χρόνια Πολλά και στις υπόλοιπες μανούλες. «Είσαι ήδη μαμά» μου είχε γράψει μια κοπέλα πριν ακόμα μείνω έγκυος! Πόσο δίκιο είχε…

Εσύ, που ακόμα προσπαθείς να μείνεις έγκυος, παίρνοντας ορμόνες που τεστάρουν τα όριά σου και παίζουν με την ψυχολογία σου. Εσύ, που πήρες την τεράστια χαρά του θετικού τεστ, αλλά δεν άκουσες ποτέ την καρδιά του μωρού σου στον υπέρηχο. Εσύ, που είδες την όμορφη κοιλίτσα σου να φουσκώνει και αναγκάστηκες να διακόψεις την κύηση για να μην φέρεις ένα άρρωστο παιδί στον κόσμο. Εσύ, που περιμένεις χρόνια να εγκριθεί το αίτημα που υπέβαλες για υιοθεσία.

Εσύ, που δεν μπορείς, ή δεν έτυχε να κάνεις δικά σου παιδιά, αλλά δίνεις όλο σου το είναι στα ανήψια σου, φροντίζοντάς τα και αγαπώντας τα σαν να ήταν δικά σου. Εσύ που πληρώνεσαι για να μεγαλώσεις τα παιδιά ενός ζευγαριού που είναι απών και ξαγρυπνάς τα βράδια, κρατώντας το χεράκι τους για να μην φοβούνται.

ΕΣΥ, είσαι ήδη μαμά και αυτό δεν μπορεί κανένας να σου το πάρει. Είσαι ήδη μαμά, γιατί ξέρεις να αγαπάς κάποιον πιο πολύ από τον εαυτό σου. Άνευ όρων αγάπη και θυσίες που τις κάνεις χωρίς δεύτερη σκέψη.

Αυτό μας κάνει μητέρες! Χρόνια μας Πολλά λοιπόν», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Εριέττα Κουρκούλου.

Ξετρελάθηκε με αυτήν την κίνηση - Όλο νόημα το δώρο που έλαβε η Κούρκουλου για τον γιο της

Η Εριέττα Κούρκουλου είναι από τις πολύ φρέσκιες μανούλες της showbiz και οι αναρτήσεις, που κάνει στα social media αποδεικνύουν συνεχώς το πόσο ευτυχισμένη και ολοκληρωμένη είναι στη νέα αυτή σελίδα της ζωής της. Η επιχειρηματίας άλλωστε έχει πολύ καλή σχέση με τα μέσα και συχνά εκφράζει τις απόψεις για θέματα, που την απασχολούν.

Το τελευταίο της μάλιστα ξέσπασμα για το σούβλισμα του αρνιού συζητήθηκε πολύ και από ότι φαίνεται στάθηκε αφορμή για να λάβει δώρο ένα κορμάκι για το παιδί της. Φυσικά δεν ήταν απλώς ένα ρουχαλάκι, αλλά έφερε ένα μήνυμα με συγκεκριμένη στάμπα για τον βιγκανισμό. Η μαμά του μικρού από ότι φαίνεται ετοιμάζεται να περάσει στο παιδί της απόψεις αντίστοιχες με εκείνες, που έχει υιοθετήσει η ίδια, πριν καλά καλά μεγαλώσει.

Δώρο για τον γιο της Κούρκουλου