«Πάω να κάνω μήνα του μέλιτος και αντί να δώσω λεφτά...» - Ο Μαυρίδης και η Καθάργια στην πρώτη εμφάνιση μετά τον γάμο

Η οικογένεια του παρουσιαστή αστειεύεται με την απόφασή τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Πάω να κάνω μήνα του μέλιτος και αντί να δώσω λεφτά...» - Ο Μαυρίδης και η Καθάργια στην πρώτη εμφάνιση μετά τον γάμο

Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου και τα πρώτα πλάνα από αυτόν είναι είναι συγκινητικά. Όπως έγινε γνωστό, όμως, το ζευγάρι θα συμμετέχει στο νέο ριάλιτι με τίτλο "Asia Express" και έτσι, λίγες στιγμές μετά το ευχάριστο γεγονός, χρειαστηκε να παρευρεθούν στην επίση φωτογράφιση της εκπομπής την Δευτέρα 9/5 και η κάμερα του Breakfast at Star ήταν εκεί και κατάφερε να αποσπάσει κάποιες δηλώσεις τους.

Το ζευγάρι είναι πολύ ενθουσιασμένο και χαρούμενο γι' αυτό το βήμα, ενώ δεν ξέρουν αν επιθυμούν να προχωρήσουν σε θρησκευτικό μέλλον στην πορεία. Επέλεξαν να έχουν μόνο την οικογένειά τους δίπλα τους και όλα κινήθηκαν σε ήσυχους τόνους, ενώ οι οικείοι του παρουσιαστή αστειεύονται και την συμμετοχή τους στο Asia Express, όπου αντί να πληρώσει για μήνα του μέλιτος, θα αποκτήσει λεφτά.

Οι δηλώσεις της Κρίστης Καθάργια και του Γιώργου Μαυρίδη μετά τον γάμο τους

H Κρίστη Καθάργια είπε: «Ήταν ωραία, κάναμε ακριβώς αυτό που θέλαμε. Τόσο όσο! Δε ξέρουμε αν θα κάνουμε θρησκευτικό γάμο στο μέλλον»!

Και ο Γιώργος Μαυρίδης συμπλήρωσε: «Κάναμε πολιτικό γάμο, βάλαμε μία υπογραφή. Δεν είχε ούτε θρησκευτικά, ούτε τίποτα. Μαζευτήκαμε οικογένειες, επισημοποιήσαμε τη σχέση μας μετά από 3 χρόνια σχεδόν και αυτά… Πολύ οικογενειακά, απλά και ήσυχα»!, ενώ μάλιστα τόνισε: «Δεν τον σχεδιάσαμε το γάμο, πήραμε την απόφαση 2 εβδομάδες πριν».

«Οι οικογένειές μας λένε ότι είμαι ο πιο έξυπνος γαμπρός που υπάρχει γιατί πάω να κάνω μήνα του μέλιτος και αντί να δώσω λεφτά, μου δίνουν», κατέληξε.

«Προσπαθεί τώρα να με πείσει...» - Οι πρώτες δηλώσεις τους μετά τον γάμο τους

Οι δύο τους χωρίς πολλές φαμφάρες μιας και όλα αυτά δεν τους ταιριάζουν υπέγραψαν πολύ συγκινημένοι με το γιο της γυναίκας, πως στο εξής θα είναι μαζί και με τη βούλα του νόμου.

Μπορεί να είδαμε κάποια πλάνα από την τελετή, ωστόσο το ζευγάρι δεν έδωσε δηλώσεις σε δημοσιογράφους αλλά το Τι λες τώρα εξασφάλισε τις πρώτες δηλώσεις του την Κυριακή 8/5. Όπως τόνισαν είναι πολλοί χαρούμενοι με το όλο event καθώς το ήθελαν πολύ. Όσο για το κοστούμι του Γιώργου... έγινε γνωστό πως δεν το διάλεξε η νύφη αλλά μόνος του.

«Σας ευχαριστούμε πολύ. Να είστε καλά» είπε αρχικά ο Γιώργος Μαυρίδης. «Παιδιά δε χρειάστηκε να με πείσει. Ενθουσιάστηκα από μόνη μου. Χοροπηδούσα. Προσπαθεί τώρα να με πείσει ότι αυτό θα είναι το ταξίδι του μέλιτος και του λέω ότι αποκλείεται» είπε με τη σειρά της η Κρίστη Καθάργια απαντώντας πως κατάφερε ο Γιώργος Μαυρίδης να την πείσει να πάρει μέρος σε αυτό το παιχνίδι.

«Ο Γιώργος δε με έπεισε για να πάω στο Asia Express και εγώ δεν τον έπεισα για βάλει κοστούμι στον γάμο, μου τα έφερε από μόνος του» είπε στη συνέχεια η Κρίστη Καθάργια.